tiistai 7. toukokuuta 2013

Ihania kommentteja, kiitos!! (+sekoamista)

En viitsi mennä sotkemaan tota arvontaa omilla kommenteillani, vana laitan tänne sitten aina näihin postauksiin omat vastaukseni.

Eeek! Aivan ihania kommentteja, ja niin paljon vielä :) Kiitos kiitos kiitos! Ja kaksi uutta lukijaakin! Tervetuloa! Toivottavasti viihdytte!

Oli ihanaa lukea, että joku odottaa kirjaa ennen kaikkea tekstien takia :) Kun minä itsekin niistä teksteistä erityisesti tykkään. Ehkä mun pitäis seuraavaksi tehdä kirja, jossa on teksti pääroolissa?

Plääh. Tällä hetkellä elinikäennuste aivan kaikelle mun elämässä on ehkä n. viisi minuuttia. Ihan käsittämätöntä, en millään meinaa päästä yhtään mihinkään kiinni. Ihan sanonko mistä. Ne placemats/tabletit, puhuinko niistä jo täällä? Innostuin sellaisista ihan kauheesti, kun kaverilla näin ihania ja leikkasin ihan kauheesti kankaita niitä tehdäkseni ja nyt onki jo vähän sellanen mwääh -fiilis niiden suhteen. Mä en kestä tätä innostumattomuutta! Pitää olla *jotain*!! Äkkiä kans! Eikä koko aikaa voi olla shoppailemassa sisältöä. Ei vaan pysty, kun pitäis lentoliputkin tilata eikä millään meinaa luottokortti joustaa sen vertaa. Saispa toi mies nyt jostain rahaa, niin ehkä sit pystyis. Plääh! Plääh! Plääh!

Pakko mennä nyt edes johonkin jotain tekemään.Kiitoksena kun kestätte tätä postauksesta toiseen saatte jaetun ilon.


xoxo, Raisa2 kommenttia:

 1. JOOOO, tekstikirja seuraavaksi! Kannatetaan!

  (En nyt tarkoita leijua mitenkään, mutta mun FB-mainostuksen kautta taisi tulla yksi lukija. ;D Kannatti siis mainostaa!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos uudesta lukijasta!! Uudet lukijat on ihania! Melkein yhtä ihania kuin vanhat lukijat!!

   xoxo,
   Raisa

   Poista