perjantai 29. lokakuuta 2010

Halloween valmisteluja!


Halloween treats
Originally uploaded by Pinkkisfun
Eilen se alkoi, meikäläisen Halloween -into syttyä!. Koristeet laitettiin jo jonkin aikaa sitten, mutta sekin vaan tuntu enempi velvollisuudelta, kuin hauskalta puuhalta. Mutta eilen mulla oli Satu auttamassa leipomuksissa ja saatiinkin paljon aikaseks. Tehtiin pikkukakkusia, pannaria, keksejä ja browniesseja. Illan menu on nyt lukkoon lyöty, innolla odotan miten juhlaväki suhtautuu uutuuksiin! Ja jos Moreenin väki suhtautuu myötämielisesti ideaani, niin ehkä jo ensi vuonna sinäkin voit kokata Puputytön Halloween menun ;)

Leipominen oli todella kivaa! Ja oli ihanaa syödä raakaa taikinaa! Kur!

Mulla ei ole vielä asua illaksi, saati huomiseksi kun tulee aikuisvieraita. Vähän olen pettynyt itseeni sillä saralla, mutta ku ei nappaa ni ei nappaa! Kyllä mä kuitenkin aina jotain keksin.

Olen tilannut ihan liikaa taas kankaita. Jouduin tilaamaan kahdesta eri paikasta kun usein käyttämästäni paikasta oli toinen Animalian kankaista loppu, eikä lisää ollut lähiaikoina tulossa. Mutta niillä oli tosi hieno delfiini-planeetta kangas, jota sitte tilasin... ja sit sieltä tutusta paikasta tilasin hillittömän lista kaikkea ihanaa mitä niillä oli. Ja lisää sitä toista Animalian kangasta.

Ai nii, toi kuva on sitte viime vuodelta.

♥ R

2 kommenttia:

  1. Vaude vähänkö hienoja noi viime vuodenkin leipomukset!

    VastaaPoista
  2. Yeah and after they have this amazing treats, they can go poop in the spooky bathroom of yours. You are so thoughtful!

    VastaaPoista