torstai 7. lokakuuta 2010

Olohuone


Picture 985
Originally uploaded by Pinkkisfun
Ihan ekaks: Pinkkiksellä on uusi lukija - Tervetuloa!! ♥

Siitä tulikin mieleeni, että tässä kuussa (lokakuu - Halloween -kuukausi=suosikkini) kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvotaan Halloween aiheinen Pinkkis kolikkokukkaro. Ja päätänpä vaikka nyt, että arvonta päättyy öh...halloween-viikolla, eli kuun vikalla viikolla. Mitä enempi jätätte kommentteja sitä paremmat mahikset teillä on voittaa!! (kieroa lahjontaa, mutta mitä sitte.) Palkinto lähetetään voittajan ilmoittamaan osoitteeseen niin, että kerkiää hyvissä ajoin Halloween juhliin! Ihanaa! Hyvä Pinkkis!

Mutta sitten tän päivän aiheeseen. Yleisön pyynnöstä ;) esittelen vähän meidän kotia. Minun turvapaikkaani. Aloitan olohuoneesta. Samalla näette vähän niitä juttuja, joista olen luvannut laittaa kuvia, mutten ikinä muistanut. Esim. ruotsin ostoksia jne. Ihan oikeasti meillä on lämpimämpi tunnelma, mutta salama teki kuvista jotenkin raakoja ja kylmiä. Mutta uskokaa pois, meillä on tosi viihtyisää ja joskus jopa siistiäkin (nää kuvat on vähän niinkuin mun Greenberg elokuvani, eli vähän kökköjä, ihan sama.)
Ylin kuva on yksi hirviseinistämme. Hirvenpää on ruotsin löytöjä ja taulu kirppikseltä. Ihanat ♥
Tässä sitten toinen sarvipää.Picture 988
Tässä digiboxiton telkkariseinä ;) Picture 986 Yks isoimmista jutuista mitä olen tehnyt itseni hyväksi, siis niinkuin elämänlaadun parantamiseksi, tupakoinnin lopettamisen, miehen vaihdon, autottomuuden ja veganismin lisäksi, on juuri telkattomuus. Siis meillä on telkkari, muttei digiboxia. Eli mun ei tarvitse haaskata aikaani turhiin ohjelmiin, mutta voin rentoutua katsomalla elokuvia tai Madmen sarjaa dvd:ltä.
Tässä tärkeitä esineitä, huomaa epävirallinen Prinsessa Victoria häälautanen (on mulla virallisiakin!) Picture 987
Ja tässä sitten koko huone.Picture 1046 Kaikenlaista laittoa se vielä kaipaa, mutta niin kauan kun se on asuttavissa eikä mulla ole tän enempää rahaa, niin se saa kelvata. Ja äkkiäkös se silmä niihin epäkohtiin tottuu :) Keksin aamulla polkiessani loistoidean. Aion lisätä ainakin kolme, mielellään viisi mielihyvää tuottavaa (tervettä) asiaa päivääni. Tähän mennessä olen keksinyt seuraavat: * lue lapsille, kiireettä, lasten ehdoilla * seurustelua pupujen kanssa * koirien hoivailua * venyttely * kirjan lukeminen tekemättä muita asioita samalla * skräppääminen * puhelinsoitto kaverille
Keksittekö lisää? Laittakaa mulle ehdotuksia muista hyvistä keinoista kohentaa elämää.

Mun maha alkaa näyttää siltä kuin pitääkin, sellaiselta ohutnahkaiselta. Ihanaa, vaan ei vielä valmista. Mutta suhtaudun tähän rennosti :)
Nilkka muljahti eilen oikein kipeästi nyrkkeilytunnilla :(

Moikkis!

♥ R

10 kommenttia:

  1. Kiitos kun toteutit toiveeni.:)
    Kotoisalta ja kivalta näyttää!:)
    Jes, mä olen niiiin arvonnassa mukana!:D

    VastaaPoista
  2. I adore all the wonderful stuff you have, 'cause they make me happy.

    VastaaPoista
  3. Tilasin sinulta saksi-korvikset ja ne oli kerrassaan ihanat! Paljon ovat ystävät niitä kadehtineet ;D Liityin heti lukijaksi, kun blogisi löysin. :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan värinen toi vaaleenpunanen hirvi! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Se on ostettu Kellopeli -liikkeestä H:gin keskustasta.

    VastaaPoista
  6. Jonna! Ihanaa, kiitos palautteesta! ♥

    VastaaPoista
  7. Minullakin on joitain sinun tekemiä ihanuuksia... pussukkaa, pikkulaukkua ja pupuliinaa :)

    Arvonnassa mukana :))

    VastaaPoista
  8. Ihan loistavaa! Mulla on lukijoina ihan superhyvällä maulla varustettuja ihmisiä! Olen onnekas!
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista