torstai 27. lokakuuta 2011

Save a Bunny

Ajattelin, että voisin postata joka kuukausi jostain hyväntekeväisyyskohteesta johon osallistun, ja samalla toivottavasti innostaa muitakin tekemään lahjoituksen :) Samoin ajattelin kirjottaa jostain kaupasta, tai muusta yrityksestä, jonka kannattamisen koen tärkeäksi.
Aloitan tämän ylevän tehtävän Pupujen Pelastamisella. Olen varmasti kertonut jo Phoenix pupusta, jonka tarinan luettuani kyyneleet vielä poskilla tein ensimmäisen lahjoitukseni järjestölle.
No, tällä kertaa tein lahjoituksen Goldalle ♥. Hänenkään tarinansa ei myöskään ollut mikään todiste ihmisen hyvyydestä...
Jotta voi tehdä lahjoituksen Save a Bunny järjestölle, täytyy olla Paypal -tili. Tottuneille ulkomailta tilailijalle tämä ei liene ongelma, mutta muut voivat tukea vaikka Rekku Rescueta, joilla myös pupuja.
"Maailman pelastaminen" saattaa(!) tuntua ylivoimaiselta tehtävältä, jos tavoitteena on kaikkien vääryyksien poistamine kerralla, mutta kun ongelmavyyhteä alkaa purkamaan "pupu kerrallaan" tuleekin tehtävästä palkitseva ja helpommin hallittava. Yksi ihminen ei voi muuttaa koko maailmaa, mutta yksi ihminen voi muuttaa monta elämää. Mikä sen hienompaa?
Kaikille teille, joilla jo on, tai olette ehkä adoptoimassa kania, muistattehan, että kani on laumaeläin, ja vaikka tyttökanit usein ovat melko kipakoita, siltikin he tulevat toimeen muiden pupujen kanssa, ja kaipaavat oman lajitoverin seuraa. Pupuja voi kysellä eläinsuojelujärjestöiltä tai paikoista, jotka ottavat löytöeläimiä talteen. Kania ei kannata ottaa, jos sitä ei pysty pitämään ainakin suurinta osaa päivästä vapaana, kyllähän ne hienot pomppujalatkin jo kertovat suuresta liikunnan tarpeesta :) Eikä kanin, aivan kuten ei minkään muun eläimen, hoitoa saa jättää yksin omaan lasten niskoille. Aikuisella on AINA vastuu eläimen hoidosta.

Relaxing in their

Huh?!

Hyrrä!

Puput on kyllä niin ♥

Liike/kauppa, jota tässä kuussa tuen tilauksellani on Uppveg sekä Vegetukku. Molemmat ovat pieniä liikkeitä, joissa varmasti  jokainen asiakas otetaan ilolla vastaan :)

Jatkossa otan mielelläni vinkkejä vastaan, sekä noista pienistä yrittäjistä että hyväntekeväisyyskohteista.

Eilen unohtu syysväsymys (tiedän, että se johtuu vähenevästä päivänvalosta, mutta mikä sen tarkoitus on? Miksi minua väsyttää, miksi kehoni vaatii enemmän lepoa, silloin kun auringonvalo alkaa vähenemään? tietääkö kukaan?) kun katottiin pari jaksoa Dexteristä. Ah ja voih! On se niin hyvä. Vaikkakin ensimmäinen jakso oli aika tylsä.

Tänään fysioterapia. Ai nii, eilen alotin tekemään mun viittaa! Mä muistan sen aina töissä, mutten koskaan kotona. Mut nyt etin vuorikangasta Animalian pussukoihin ja sit törmäsin just sopivaan viitta-kankaaseen! En muuta kuin leikkasin sen, tänään tai joskus sit jatkan!

Löysin eilen lisää luettavia blogeja, nyt on taas kova matkakuume!

Mjau!

♥ Raisa

2 kommenttia:

 1. Kiitti tuosta linkistä! Miekii kävin tyhjentämässä paypalini (kovin paljoa siellä ei ollutkaan..) cuddlesille, joka raukka odottelee silmäleikkausta. Nyt vaan toivotaan että saavat sen summan kasaan.
  Hei muuten miun on pitänyt kysyä, että onko se animalian koiraryhmä jotenkin tuettavissa/liityttävissä? Nyt taas sairaslomalaisena ois aikaa pelastaa maailmaakin.

  VastaaPoista
 2. Oi, Ava! Virtuaalirutistus sinulle! Toivotaan, että silmäleikkausrahat olis nopeasti kerätty kasaan!
  Animalian koiraryhmä on hyvinkin liityttävissä! Laitatko mulle viestiä sähköpostiin pinkkisfun(at)gmail.com niin laitan sun s.postiosoitteen Aijalle, joka ryhmää vetää, että laittaa sullekin tietoa seuraavasta tapaamisesta. Katso myös facebookista animalian koiraryhmä, muistaakseni meillä on oma sivu. Lämpimästi tervetuloa!
  Pikaista paranemista! (muttei kuitenkaan niin pikaista, ettet kerkiäisi maailmaa pelastamaan ;)
  ♥ Raisa

  VastaaPoista