keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Keskiviikko, just ennen helatorstaita


Pinkkis Bird
Originally uploaded by Pinkkisfun
Kuvassa ne hienot korvakorutaustat, joista on tainnut jo ollakkin puhetta. Niissä on melko kova työ, mutta kuten näet - ovat vaivan arvoisia. Ja vielä ekopahvia :) Ja toi kyseinen kuva on tarkoitettu esittelemään just tota pahvia, eikä koruja(joita on lähes mahdoton erottaa kuvasta - tiedetään!)

Takaisin vielä sunnuntaihin, vaikkei siellä mitään ihmeellistä kyllä ollutkaan. Käytiin äitillä syömässä, grillattiin sisällä, mulle ja Kristolle oli oma grilli, ettei tarvinnut nirpistellä muiden eläimellisille nesteille ja muille. Äiti oli ostanut tofua ja lisäks meillä oli nakkeja ja uh...jotain, en muista enää mitä. Oli kivaa ja tultiin täyteen. Sitte käytiin vielä isällä hakemassa mun veropaperit. Chris lähti kyllä suoraan kotiin, se oli pyörällä liikenteessä!

Tää viikko on toistaiseksi ainakin mennyt ihan ok ja ilman sen ihmeempiä juttuja. Sunnuntaina tapaan Miran Askartelu Amaliasta http://amalia.fi näyttääkseni hänelle mahdollisesti myyntiin soveltuvia tuotteita. Onneks tykkään itse paljon saksista, niin että on jo valmiina joitain askarteluihmisille soveltuvia kankaita ja koruja.

Koko käsivarsi kutisee, kun tatuoinnit paranee. Mitäköhän se on sitte kun on enemmän väriä, nytte kun on vaan ääriviivat ja silti on mahdoton olla raapimatta.

Odotan montaa lähetystä postista, miksei ne jo tule. Ärsyttävää. Joten tilasin lisää kankaita :) Ja netistä selaan blogeja, että jos eteen tulis mielenkiintoisia vaatteita tai jotain... Niissä tilaamissani kankaissa oli paljon kivaa, mutta yks niistä palaa vähän väliä mieleen: puupohjalla pöllöjä. Se oli hieno. Laitan kuvaa, sitten kun ne tulee.

Oh hoh! Täytyy taas mennä, ei anna ruokatunti enää periks!

♥ Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti