sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Koiruuksia kotona!♥


Picture 373
Originally uploaded by Pinkkisfun
Perjantaina sitten ajettiin piiiitka matka ensin Kotkaan hakemaan aivan ihanaa Ristoa ja sitten ihan Venajan rajalle, Nuijamaalle noutamaan Kenaita, joka myoskin oli aivan ihana!

Pojat oli ihan ihmeissaan kaikesta uudesta, mutta olivat silti melko lailla rauhallisesti autossa.

Ensimmainen riita tuli Lappeenrannassa, kun kaytiin hakemassa Kenaille tuttua ruokaa kaupasta. Laitoin ruoan takakonttiin ja Risto sita sitten omimaan... no, loppu matka meni sitten ihan ok. Mina ja Kenai takapenkilla ja Kristo ja Risto edessa.

Lapset ja aitikin tykkasivat koiruuksista kovasti. Ja aika hankala niista on kylla olla tykkaamattakaan... sen verran herkullisia tapauksia ovat.

Toinen riita oli tulossa jostain holmosta mustasukkaisuusjutusta. Risto ei olis halunnut, etta Kenaikin saa rapsuja ja huomiota. Riston mielesta kaikki ihana on hanen. Se nujakka saatiin kuitenkin tyrehdytettya alkuunsa.

Ensimmainen yo oli tosi levoton, Ripa ei nukkunut juuri lainkaan. Itki vaan ovella. Silla oli kova ikava enitiseen kotiin, oletan.

Aamulla meilla oli aikainen heratys, silla oltiin menossa Kriston kanssa kirppikselle myymaan. Siita myohemmin. Koirat parjas hyvin ensin aitin ja sitten Satun kanssa. Ei mitaan kranaa.

Kolmas riita tuli ruoasta, tai siis niin oletan. molemmat tais vahan kerjata jotain mita Kristo teki ja sitten toinen kavi toisen kimppuun ja holmo mieheni meni tappelevien koirien valiin saaden itse oikein mojovat hampaanjaljet reiteensa. Mina olin paljon viksumpi ja vedin Riston takajaloista pois Kenain kimpusta.

Sen jalkeen onkin kaikki ollut hienosti. Poikia on ollut oikein kiva ulkoiluttaa, Risto on kova nuuhkimaan ja vetamaan, Kenai on kaikesta kovin iloinen. Aamulla Risto halusi maistaa siilia. Mutta siili oli liian piikikas.

Nyt sunnuntai-iltana mina olen ollut tuhma ja tilannut koruosia ja aivan oksettavan ihania kankaita!!!

♥ Raisa

1 kommentti:

  1. Hitto, unohdin laittaa lisaa kuvia pojista. No, ei hata ole tamannakoinen, katsokaa mun Flickr albumista! linkki jossain tossa ihan vieressa.

    VastaaPoista