maanantai 17. toukokuuta 2010

Loistoloma!

Helatorstai ja perjantai ylimääräisine vapaineen ja tietty viikonloppu oli ihan huippu! To ja pe ihan superhienoja, viikonloppu sitten vähän laimeampi.

Torstai: Ompelua ja puutarhurointia! Sain puutarhan kuningattaret, eli kauniit pionini siirrettyä turvaan ilkeiltä naapureiltani. Koomista on, että nyt ne on takaisin alkuperäisessä paikassaan. Mutta turvassa ovat! Muutakin tärkeää puutarhurointia tein.
Rescueing my peonies from the evil neighbor
lettuce
pots

Perjantai: Saatiin auton täydeltä huonekaluja ja elektroniikkaromua (jota on kerätty vuosia!) vietyä kierrätyskeskukseen! Ja Kristo löysi sieltä hienon pyörän itselleen! Vitosella! Oli ihanaa nähdä, kun se oli siitä niin riemuissaan! Muuten olen sitten ommellut. Ja laittanut ruokaa. Ja leiponut. Kaksi vuoallista suklaa-vadelmapaloja tulevan viikonlopun festarimaistatusta varten. Ostin henkilövaa'an!

Lauantaina saatiin Kriston ja Pinjan avustuksella Hesyyn autolastillinen rompetta, minun käydessä kaupassa.
En muista mitä muuta tein. Ompelin varmaan.

Eilen, eli sunnuntaina leivoin toistasataa Vohvelisankari pikkukakkusta, festareita varten. Ja kävin viemässä Miralle Amaliaan Pinkkis -juttuja.
Vuokrattiin viis leffaa. Tein superhyvää linssikeittoa, se varmasti päätyy jatkuvaan käyttöön. Vai miten se nyt sanotaan.

Ruokatunti loppu. Täytyy mennä!

♥ R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti