maanantai 31. toukokuuta 2010

Terveisiä kirppikseltä


Picture 382
Originally uploaded by Pinkkisfun
Äitin ja Satun avustuksella päästiin Chrisin kanssa kirppikselle lauantaina. Se oli melkoista kohellusta: ekaks äiti oli koirien kanssa sen aikaa, että Chris autto mut alkuun siellä kirppiksellä. Sitten Chris meni päästää äiti omiin varhaisiin rientoihinsa. Puoli yhden aikoihin Satu tuli talleilta päästää Christon päästämään mut vessaan ja kiertelemään.

Mulla kävi paljon Pinkkiksestä kiinnostuneita asiakkaita ja jotain sain myytyäkin. Vaikka ei kirpputori ole oikea paikka tollaselle. Tai ainakaan venäläisten valloittama Valtteri...Hietsu saattais toimiakkin. Mutta en tiedä jaksaisinko sinne asti lähteä ryysimään. Ai nii, yks poika sanoi kuulleensa jostain Pinkkiksestä, ehkä lukenut jonkun blogista tai jotain :) Jee!

Siihen mennessä kun Chris tuli paikalle oli jo vilkkain meno ohi. Ja osa myyjistäkin jo lähtenyt. En jaksanut ihmeemmin kierrellä, oli jo yhdestä lähipöydästä tehnyt hienon löydön: pieni seinälle laitettava hirvenpää! Tosi hauska! Otan siitä kuvan joskus. Lisäksi ostin hauskan värisen niittivyön ja lasten eläinkuvakirjan (hienoja taustoja korukuvia varten). Olin ihan tyytyväinen. Meidän myynti olis saanut olla parempi, mutta aika paljon päästiin kuitenkin kaikesta eroon. Ja rahaakin saatiin. Mutta vaatteita ja kenkiä jäi turhan paljon.

Vietettiin sitte loppupäivä koiruuksien kanssa. Vuokrattiin Avatar. On se kyllä ihana elokuva.

Sunnuntaina vietiin osa meidän kirppisromuista Hesyyn. Meillä oli Kenai mukana. Chris löysin mielestään hienon (arvokkaan) "antiikkisen" skeittilaudan. Nyt se on netistä bongaillu muita vastaavia ja niitä on myyty sadoilla, jopa tuhansilla dollareilla! Vau!

Minä löysin kuvan koirat ja matkamuistokupit :) Eli hyvä reissu! Niin, löysin myös tosi ison leipävuoan, irtopohjavuoan, mittakupin ja ihan varmasti joptain muuta mikä nyt on päässyt unohtumaan.

Koirien lenkittäminen oli mukavaa. Niiden kanssa möyriminen oli mukavaa. Kaikki on niiden kanssa niin mukavaa.

Illalla kun latasin kuvia koneelle innostuin sitten taas tilaamaan asioita...lisää kankaita ja koruosia. MadeBy:n kautta olin myynyt "Pöytähopeat" -korusetin. Set of Silverware Ne on ollut mukavan suosittuja! Tilasinkin niitä juuri lisää. Ja ihan tajuttoman ihania kankaita: Peter Pan, Tiku ja Taku, Hello Kitty, Liisa Ihmemaassa ja kimalleherkkuja(!! siis kangas, jossa kuvia herkuista joista osa kimaltaa!). En malta odottaa!

Noiden lisäks on tulossa (jo matkalla) miniatyyrejä, muita kankaita, koruosia ja jotain. Nyt täytyy mennä, ruokatunti loppu.

Heip!

♥ R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti