lauantai 1. toukokuuta 2010

Kirpputorikierros


Thrift store treasures
Originally uploaded by Pinkkisfun
Oltiin eilen Chrisin kanssa siellä kirppiskierroksella ja hauskaa oli. Ei mitään ihan huippulöytöjä kylläkään tehty, mutta jotain pientä kivaa kuiteskin! Elikkä noi kuvan japanilaiset posliinihahmot. Lisäksi löysin vaatteita! Aikoihin en ole jaksanut juurikaan penkoa vaatekasoja, mutta nyt oli esilla niin meheviä värejä, etten voinut vastustaa!

Ostin kahdet säärystimet, vyön, raidallisen paidan ja neuletakin. Ja muutaman vuorikankaan. Siihen olen tosi tyytyvainen, etta nyt ne on koluttu, eika tarvii koko ajan miettia, etta mita siella vois olla.

Ai niin, on Vappu. Hauskaa vappua vaan joo. Ei ole kylla meidan touhuissa mitenkaan nakynyt, on meilla kylla Kaisalta saatua simaa, perunasalaattiakin tehtiin ja Arnoldsilta haettiin donitsit. Kolme leffaa vuokrattiin myos. Kylla kai se ihan tarpeeks vappuista on.

Tanaan olen ollut jo melkein ennallani. Olen saanut paljon aikaseksi, pyykkia, siivousta ja ompelua. MadeBy.fi putiikkianikin olen paivittanyt ja laittanut ihan itse yhden tuotteenkin. Ja osaa kaantanyt Kriston jaljilta suomeksi.

Sain vihdoin ja viimein valmiiksi superhauskat kosmetiikkapussini, en halua niita viela paljastaa. Ne on oikeasti niin hauskat, etta ma vahan eparoin niiden nayttamista, plagioinnin pelossa! Ma haluaisin saada niita pariin nettikauppaan myyntiin ekaks.

Mulla on tyon alla myos kolme tilaustyota. Ne on aina niin ihania!!

Ei mulla sitten muuta! Heipp!

♥ R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti