lauantai 8. toukokuuta 2010

Poneja poneja poneja!

Ensimmainen "istunto" meni hienosti, jannitin tosi paljon olkavarren? sisapinnalla olevaa kohtaa, mutta siina kohtaa kasi oli jo mukavasti puuduksissa, ettei se ollut juurikaan paha. Luin kirjaa nimelta "Aiti, tapa minut" koko ajan kun Jyka ihoani koristeli. Reipas tytto!!

Perjantaina ei mitaan ihmeellista, en mennyt ratsimaan kun satoi niin masentavasti. Unohdin ottaa laakkeen ja tajusin sen vasta iltapaivalla ja ihmettelin kun ei se tuntunut missaan ja luulin, etta parjaisin hyvin ilmankin, mutta ei se sitten ihan niin ollutkaan. Illalla oli paha mieli ja tanaan aamulla kans. Kylla mina tarvitsen laakkeita. Mutta sain siita hyvan idean - tekisin laakelevylle oman pussukan!

Eilen näin (tohon oli pakko laittaa ä pisteineen kun se naytti muuten niin hassulta) Heluna Fashion liikkeen omistajan Asokassa ja sovittiin, etta tulen lauantaina kahden aikoihin nayttamaan Pinkkis -pussukoita.
Tanaan sitten aamupaivan olen kovasti viimeistellyt uusia hienoja pussukoita ja sainkin niita mukavasti valmiiksi.

Kaikki mukanani olevat pussukat otettiin myyntiin!!! Ostin itselleni uuden vegaanisen keittokirjan, nelja kynsilakkaa (harmaa, metallipinkki ja kaksi glitteria) ja Kristolle tilattiin kengat. Arvaa kuka maksaa?!!

Ai nii, torstaina tuli myos kaksi paitaa Loyal Armylta, kuvassa niista toinen. Olen tilannut netista ja ostanut kirppiksilta paljon uusia paitoja, mutta olen myos todella paljon laittanut vaatteita kirppiskasaan. Ollaan menossa ihan kuun lopussa Valtteriin myymaan. Tervetuloa ostoksille. Aion myyda myos Pinkkista siella. Kerroinkohan tasta jo?

Nyt taytyy menna ompelemaan!! Ai nii, eilen tein ison lajan korvakoru juttuja ja ne on tosi hienoja! Kuva tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti