sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Miniatyyri Myyjäiset!

KAIKKI MINIATYYRIT ON MYYTY :)

Vihdoin ja viimein - Miniatyyri Myyjäiset! Nopeat syövät hitaat, eli eka ostaja saa haluamansa :)

Tässä eka setti, joka pitää sisällään erilaisia mukeja ja laseja. Kooltaan ne on siis sellasta barbille sopivaa, enkä usko että ne hölmöiltä näyttäis pienemmässäkään kodissa. Hintaa tällä on 5 euroa, plus postikulut n.0.8-1,60.
Picture-2577

Seuraava setti on leivontatarvikkeita, pääasiassa erilaisia kulhoja, on siinä yksi pursotinpussi ja koristeruusujakin. Hinta 3 € + postitus
Picture-2576

Tässä setissä on kahvin ja teen juontiin liittyviä tarvikkeita, kannuja ja mukeja, kermakko, sokerikko jne. Hinta 5 euroo + postitus.
Picture-2575

Tässä sekalaista rompetta, kattiloita, ruokaa, pulloja jne. HUOM! Bambi pölli toisen sinisistä pulloista juomapullokseen nyrkkeilytunnille! Eli sinisiä pulloja ei kuulu kahta tähän settiin, vaikka kuvassa niin onkin! Hinta 5 euroo + postitus. MYYTY! Avalle!
Picture-2578

Ja toisataiseksi vika setti pitää sisällään uuninpeltejä, jäähdytysritilän ja lautasia.  Hinta 3 euroo + postitus 
Picture-2574

Kaikki tuotteet on todella yksityiskohtaisia, kannujen kannet saa irti, pieni laatikko aukeaa jne. Nää ei ole mitään barbin muovikökköjä, vaan todella ihania pieniä aarteita. Luovun niistä, koska minulla on niitä korujen valmistuksen takia niiiiin paljon! Kaikki ei mahdu Bambin kotiin, ja seuraavaa kotia varten en vielä aktiivisesti kerää mitään. (tuun teiltä sitte itkemään näitä takaisin ;) )

Eipä sitten muuta tällä kertaa! Loppuun vielä aamulla ottamani pääsiäiskuva :)

Picture-2619

Kaikkea hauskaa!

Sydän, Raisa

2 kommenttia:

  1. Tuo kattilat/pullot/ruoat setti ois aika ihana eli jos sitä ei ole napattu niin se vois lennellä tännepäin!

    VastaaPoista