tiistai 26. huhtikuuta 2011

Paluu arkeen...

Heipp-o!

Voi rahma, olen Chrisin koneella. Jatkan pian (ehka) omallani. Halusin vaan jakaa kuviani ja kertoa kuinka heikko olen! Tilasin jotain. Vaikkei pitanyt. Mutta toisaalta, se meni jalkitilaukseen, ja siina voi menna 4-6 viikkoa, ennen kuin niita tulee, ja ehka niita ei koskaan tulekkaan, silla niita oli tehty vaan xx maara. Joten sita ei lasketa, eihan?

Kuvia.

Bambi by her desk, about to make a phone call
Tein tasta pienen kuvan, ettette nae kuinka huonot silmista tuli. Kuvassa "magneetteja", Hello Kitty ja lehti.
"magnets" on dollhouse fridge door

Our very special bunny friend, Hyrra

Viela tosta tilaamisesta...mies oli ulkioluttamassa koiria ja ma taalla ylhaalla jotain tekemassa, kuulin kun se tuli sisalle, ja muhun iski paniikki, etta jos se tulee ylos ja nakee mita ma olen tekemassa...ma oon ihan viallinen. Mutta kuka nyt ei olis?

Ai nii, kerroinko ennen tata en osta mitaan paatosta Pinza ja mina tilattiin Jenkeista Petseja Blythe nukkien kanssa! Ei ne tietenkaan ole "oikeita", mutta vahan niinkuin McDonalds versioita Blytheista. Ja sitte tajuttiin, etta niita saa myos Suomesta! Mutta ne oli tuplasti kalliimpia ja taalta ei saanut niita, mita me haluttiin. Mutta siis Suomestakin saa Blytheja, ainakin melkein. Ja tahan se mun tamanpaivainen heikkoutenikin liittyy. Nukkeihin. Mutta ei siita sen enempaa, veikkaan etten koskaan tule saamaan sita, mutta tulipahan ainakin tilattua. Mutta ei sekaan Bambin kaltainen kallis nukke ole.

Heipsista jalleen! Jotain juttuja viela pakattavana!

♥ Raisa

2 kommenttia:

  1. Feikki blythejä, hoo, suomesta? Mistä ja millä nimellä?

    VastaaPoista
  2. Moikka! Ne ei itseasiassa ole edes feikkejä, mutta ei niitä hienojakaan. Niitä myydään ainakin Toys R us -liikkeessä http://www.toysrus.fi/Tuotemerkit/Littlest%20pet%20shop/LITTLEST%20PET%20SHOP%20-Blythe.aspx?id=883716
    :)
    ♥ Raisa

    VastaaPoista