tiistai 18. lokakuuta 2011

Vapaapäiviä

Varoitus! Megapaljon kirjoitusvirheitä luvassa. Mutta eiköhän siitä selvää saa.

Mä luen säälittävän vähän blogeja, j anekin vähät joita luen, päivittää ihan liian harvoin - mutta minun blogini lukijoita hemmotellaan oiken kunnolla, eikö totta! Mä olen koko ajan päivittämässä! Paitsi viikonloppuisin. Mutta nyt mä päivittäisin viikonlopusta.
Perjantaina poljin tuulispään lailla Pitäjänmäestä Kallioon, kampaajalle. Oli siinä varmaan kaks minuuttia aikaa, niin kävin pikaisesti Ekolossa, ostamassa evästä. Unohdin kaiken oleellisen, mut ainakin ostin yhden makkaran ja colaa.

Pääsin piiitkästä aikaa omalle kampaajalleni, mokoma kun meni minun kiusaksi tekemään vauvan! Oli niin paljon asioita päivitettävänä! Siinä samalla sain uuden tukan! Palasin taas värien maailmaan. Jo oli aikakin!

New hair

Olin kyllä ihan tyystin unohtanut miten kauheesti värikäs tukka värjää! Ihan kaiken! Mut on se vaan niin ihana ♥

Lauantaina ompelin ja askartelin, mun piti maanantaille (salainen projekti) saada paljon kaiken näköistä saada aikaseksi. Ja sain. Sitte alko tympii ja lähdin Pinjan kanssa kirppikselle. Hapsi oli aikapäivää sitten lähtenyt kaverilleen...se luuhaa siellä kaiken liikenevän ajan.

Jotain kivaa löyty, vaikkakin tämä kyseinen paikka on ihan älyttömän kallis. Mä oon varmasti ihan tarpeeks marissut kirppiksien ylihinnoittelusta, joten ei siitä tän enempää.

_MG_0904

Kotimatkalla pyörähdettiin vielä torilla olevien parin hassun kirppismyyjän kautta.
_MG_0903
Kauriit pääty meidän olkkariin, vasikka mun sängyn viereen.

Katsottiin (lue ahmittiin) Dextrein toinen kausi viikonloppuna. Lauantain valvottiin yli puolenyön, kun oli niin jännät paikat! Oltais haettu videovuokraamosta 3. kausi, muttei niillä ollut koko Dexteriä :( Nyt joudutaan odottamaan kirjaston kappaletta.

Sunnuntaina puutarhuroin ahkerasti! Tyhjensin loistavaa, ravinteikasta multaa sisältävän kompostin molempiin kasvimaihini ja C täytti tyhjentämäni kompostin puolikypsällä kompostilla. Mulla on siitä lapioiomisesta lihakset silleen suloisesti kipeät.
Keräsin myös kaikki omenat! Olen niitä hillonnut ja kuivannut ahkerasti. Enemmänkin kuivannut, nyt innostuin vähän keittelemäänkin. Vielä olis omenia, muttei lasipurkkeja :( Omenasose on ihanaa.

IMG_0920

Reippailun jälkeen mentiin P:n kanssa uimahallille Allaskarkeloihin. Tai näin luultiin. Enhän mä tietenkään ollut ottanut selvää siitä, koska ne pirskeet on, mutta mulla oli sellanen mielikuva, et sunnuntaina ne olis...no, ne oli lauantaina, viikon päästä ja vasta illemmalla...että silleen. Ei aina ole luottaminen mun mielikuviin...yllättävän hyvin kyllä jostain tulee sellasia muistutusjuttuja, saatan nähdä unta jostain muistettavasta asiasta, jonka tyystin unohtanut, tai yks kaks yllättäen tulee vaan mieleen joku juttu, joka pitäis muistaa.
Ei ollut hallissa vuorta pesulla tällä kertaa, eikä oikeastaan mitään muutakaan mainittavaa. Mulla oli uikkari mukana, mutten uskaltautunut uimaan asti. Sulatin itseäni saunassa.

Viikonloppu oli kaikin puolin oikein mukava, mutta meni taas ohi ihan liian pikaisesti. Mulla on koko ajan sellanen olo, että vaan vähän jaloillani raapasen elämää, siis sitä oikeaa, täyden tuntuista, runsaan makuista elämää. En saa itseäni pysähtymään. Paitsi joskus hetkittäin, esim metsässä jossa haisee syksylle. Siellä mulla on hetken aikaa jalat tukevasti maassa ja elämä kaikkialla ympärillä. Viipurissa oli kans sama juttu niillä koiratarhoilla.

Onneks mulla oli maanatai varattu yhdelle projektille, eli en mennyt töihin. Ja kävi vielä niin mukavasti, että minusta täysin riippumattomista syistä maanatain salainen projekti siirtyi ja minulla oli hups! Ylimääräinen Vapaapäivä! Sain kauheesti aikaseksi! Tai siltä musta ainakin tuntui, kunnes aloin kipeyttämään tottumattomia peukaloparkojani...eli aloin pelaamaan Katamari Damacya...soo soo. Mutta olipas kivaa! Siltikään ei jäänyt sellasta tunnetta, että pakko päästä pelaamaan. Minkä pelossa en ole taas vähään aikaan pelannut. Vieläkään en päässyt sitä ärsyttävää nuotionsytytysmaata läpi. En millään.  Iso Pöh!

Kerroinko jo tilanneeni toiselta puolelta maailmaa kipsimuotteja? No, ne tuli eilen! Tein kamalan sotkun ja kokeilin heti uusia muottejani! ja otin ne valut muoteistaan heti kuin mahdollista. Onneks en rikkonut niitä! Tänään varmaan maalaan ne ja pikapuoliin niitä tulee varmasti myös Pinkkikselle! Mä en vaan ole vielä ihan varma, et miten ne saa postitettua riikkoontumatta ja vielä suht edullisesti. No, ainakin myyjäisissä niitä tullaan näkemään.
Madeby edelleen aktiivisena! Ihanaa! Tilatkaa ihmiset tilatkaa!

Viime yönä nukuin melkein 10 tuntia! Ja silti heräsin herätyskelloon! Mikä ihme mua vaivaa?! Ei mulla ole aikaa tolla lailla nukuskella! Hus pois syysväsymys! Tilalle kipakka syyspirteys!

Ai nii, maanataina kävin viemässä kierrätyskeskukseen pienmetallia ja kartonkia. Tai yritin viedä, mutta ne perkeleet ovat muuttamassa ja tekemässä meidän ekoilusta paljon haastavampaa! Siellä oli kuitenkin kaikki - 70%. eis iellä melkein mitään ollut jäljellä, mutta ostin yhden paidan mekkohamkaaksi ja pientä tilpehööriä (mm. MLP vaatteen - jota oli kyllä saksittu, mutta sen kohdan saa seinää vasten piiloon - mulla itellä ollut samainen vaate mun poneille). Niistä ei kuvia. Makso 1,55 :D Ja käytiin myös hakemassa lisää vaneria, nukkekotia varten.

Ollaan C:n kanssa lihottu, joten molemmat vähän yrittää syödä fiksummin.

Hitto, miten tylsä postaus. Sorry.

♥ Raisa


4 kommenttia:

  1. Ei ollut yhtään tylsä postaus!

    Ja aijettä miten ihanan tuoreen ja kirkkaan värinen tukkaväri taas, aijai. <3 Alkoi tehdä itsekin mieli värjäillä, mutta ehkä se voi odottaa! Pitäis keksiä jotain uutta ja jännää omallekin tukalle noin niin kuin muutenkin, mietin rastoja tai leikkausta tai värejä, mutten osaa päättää... :I

    Katamari Damacya en oo pelannut, mutta We Love Katamari on kyllä ihan huippu! Siinä on niin kivat musiikit ja paljon värejä ja kaikkea kivaa! Vitsit, vois iteki pelata sitä taas tässä piakkoin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos inkeri/Saija! Tarkistin asian kotona, ja We Love Katamaria mekin pelataan. Tuliko se eka koskaan edes suomeen? Mä luin netistä Damacyn sisällöstä ja se kyllä kuulosti ihan samalta kuin we love katamarikin...en tiedä.
    Mä oon kyllä niin tyytyväinen taas tähän värikkääseen tukkaan. Mutta täytyy myöntää, että haluaisin taas pitkät hiukset. Vaikka polkka olikin kiva ja pirtee, niin kyllä minulle "kuuluu" pitkä tukka :) Sulla on kans tosi pitkä tukka, siitä sais vaikka mitä kivaa :)

    ♥ Raisa

    VastaaPoista
  3. Mulla oli niin pitkään ihan lyhyt tukka, polkkaakin oon kokeillut ja sellaista pörröistä peikkotukkaa, 'keesiä ja oli mulla jopa siilikin otsiksella tuossa 2008-2009 taitteessa. :I Nyt kun on tukka taas päässyt venähtämään niin en tavallaan raaskis leikata, vaikka samalla kyllä kaipaankin kovasti lyhyttä kuontaloa... Valintoja valintoja!

    Voi olla että Katamari Damacya ei ees Suomeen tullut, vaikka onhan sitä tietty varmaan saanut Jenkkilästä tilata. :O Tietääkseni siinä on kyllä aikas samanlainen meininki, kivaa silti että ne on molemmat ihan yhtä suosittuja pelejä! Itseasiassa PSP:lle on tietääkseni kanssa joku Katamari -peli, oon sitä itekin kokeillut, mutta musta Pleikkarilla on paljon hauskempi pyöritellä! x)

    VastaaPoista
  4. Ei kannata leikata, ellei ole aika lailla varma siitä! Mut jäähän jäljelle kaikki värikikkailut :) Mulla oli ikuisuuden pitkä roikko, jolle en uskaltanut tehdä yhtään mitään. Mua aina harmitti kun kaverit uudisti lookkiaan ja näytti aina tosi ihanille ja mulla oli vuodesta toiseen sama punainen tukka. Ja sit naps! Se läks! Nyt mulla olis lyhyt tukka, jonka kanssa kuvittelin kikkailun olevan helppoa, mut eihän tälle voi tehdä mitään kun se on niin lyhyt. Ja niin mä sitten kasvatan taas pitkää...ehkä sitten kun se on keskipituinen...
    Mä en ymmärrä pleikkareista ja muista tuon taivaallista. Mä vaan pyöritän katamaria :) Mitä tulee kaikkeen "cooliin nörttiyteen" (tietokoneet, pelit ja vehkeet jne.) mä oon niistä todella epäcoolisti pihalla :)No, kunhan mun lapset kasvaa niin ne saa opettaa...

    ♥ Raisa

    VastaaPoista