keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Herkkuja linnuille ja silmänruokaa teille muille :D

Voi pojat, että tykkään tosta :D hymiöstä. Se on jotenkin vaan niin iloinen! Joop, eilisen kasin aiheuttama surkeus on väistynyt. Vielä en ole kyllä saanut siitä kimmoketta opiskella entistä enemmän. Itse asiassa tämä kolmas jakso on jotenkin alkanut aika kurittomissa tunnelmissa. En ole saanut samanlaista kurinalaisuutta kasatuksi itseeni, vaan opiskelu tapahtuu vähän muiden asioiden ohessa. No, nyt loman aikana aion saattaa itseni ajantasalle kaikissa aineissa. Tai no, ainoastaan kemiassa olen jäljessä, mutta ainakin bilsassa haluaisin kyllä olla pari askelta edellä ;)

Ei hyvältä näytä, kun kaikki ajat haahuilen ja keksin epätekemistä tekemisen sijaan. Tottapuuakseni on ihan aikuisten asioitakin tehtävänä. Pitäis siis se kirja saada koneelle, pois päästä ja paperilapuilta. Tiiättekö muuten kuinka vaikeaa on kokata kurinalaisesti (siis mittoja käyttäen) sellaisia ruokia, jotka "kuuluu" tehdä huiskien ja silleen näppituntumalla. Tosi vaikeaa. Koko ajan meinaa unohtua se mittaaminen. No, nyt ei auta itku markkinoilla! Mitattava on ja muutenkin saatava kirja siihen kuntoon, että sitä pystyvät muutkin kuin minä tulkitsemaan.

Kauhean katkonaista tämä nyt, kun tuolla Flickerin puolella saman aikaisesti lataan kuvia, ja korjailen niitä. Aamulla mietin, että mulla olis ollut joku asia, ja melkein kirjoitinkin sen ylös, mut sit olin ihan varma, et koska kuitenkin koko ajan sitä ajattelen, ei tarvitse suotta nousta ja kirjoittaa sitä ylös. Kuten olette saattaneet huomata, ei ole mitään asiaa.

No, ennen kuin multa loppuu akku niin laitan niitä kuvia.


Meinasin laittaa kuvasarjan kookospallojen tekemisestä linnuille, mutta taidan jättää sen toiseen kertaan. Saatte tyytyä valmiisiin palleroihin :) Niin ja miksi tehdä itse palloja, kun niitä saa kaupastakin? No kun ne kaupan eivät ole vegaanisia.

Tässä vielä yksi palloista käytössä :) Tietenkin oravalla...


 Eilen, vaikka olikin kamalan kylmä olin hetken aikaa pihalla, hanskoitta, ottamassa muutaman kuvan tytöistä. Jos olisin malttanut pysyä siellä pidempään olisin ehkä saanut ne kuvat mitä halusinkin, mutta kun olen niin huono sietämään kylmää, niin jäi nyt sitten vähän vaillinaiseksi.

Mutta nyt täytyy mennä! Jos muistan sen asiani, niin kirjoitan ylös ja ehkä sitten huomenna jaan täällä :)

xoxo,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti