tiistai 11. joulukuuta 2012

Terveisiä superopiskelijalta!

Tättärää!!! Hain eilen kolme koetta ja tein varmaan uuden opiskeluennätykseni! Kolme ysiä!! En tiedä olenko koskaan täällä kertonut, ehkä se on itsestäänkin jo paistanut läpi, mutta en ole koskaan ollut mikään erityisen hyvä koulussa. En edes ala-asteella. Korkein ka:kin taitaa olla 8.4. Olen aina ollut laiska lukemaan (koulukirjoja), eikä koskaan ole ollut itsekuria lukea muuta kuin yhtä päivää ennen koetta jne. Mutta nyt! Vanhalla iällä täti päätti ottaa itseään niskasta kiinni ja näyttää ennen kaikkea itselleen, että kyllä sekin jotain osaa :) Tuntuu hyvälle, riehallaalle. Vaikkakin nyt olen tietenkin sitä mieltä, että a) kemian numero on ainoa jolla on oikeasti väliä (kemian koetta ei siis vielä saatu) b) bilsan opella oli tosi rento ote arvosteluun c) tämä ei voi jatkua, ens kokeet menee varmasti tosi huonosti.

Aloin eilen tekeen kemian tehtäviä. Hitto, kyseessä oli kertausta, siis oikeesti ihan sellasta "lasten kemiaa" ja mä olin jälleen ihan pihalla. En yhtään muistanut miten mitäkin laskettiin. No, ehkä tämä vielä tästä. (vielä yks juttu liittyen hienoon koulumenestykseeni: äikän mielipidekirjoituksesta sain 9+ :D )

Niin, eilen siis alkoi jälleen uusi kurssi, otin omaksi iloksi hissaa ja yhteiskuntatietoa, bilsan lisäksi. Otin noi oikeastaan sen takia, kun mulla on niin järkyn kokoisia aukkoja ihan perusjutuissa, ja sit ne kuitenkin kiinnostaa, niin on kiusallista kun ei tiedä missä mennään. Eikä voi yhtään päteä triviaalissa. (ostettiin Hapzin kanssa perhetriviaali, siis Trivial Pursuit). Aion voittaa kaikki pelit, joita pelataan! Niin, eilen oli sitten niistä kumpaakin. Hissa oli aika unettavaa, tai siis kun käsiteltiin vaan sitä, mitä tullaan käsittelemään, eikä mitään asiaa. Sama juttu kyllä siinä toisessakin aineessa. Mut se oli jollain tapaa mielenkiintoisempaa. Aivan ihana ope. Tosi tyypillinen lukion opettaja, joka ei erityisemmin hae kontaktia oppilaisiin. Mutta siellä ihan mielettömiä asentoja, se miten se nojas pöytään. Hellyttävä.

Yhtään mitään muuta ei kerrottavaa. Oli kylmä. Hauskaa kun on lunta. Ja kun on pakkasta, niin lumikin pysyy lumena ja pyörällä pääsee helposti liikkeelle. Sohjo on kaikista pahinta. Tänään vois tehdä kemian seuraavat tehtävät, sillä viime kurssissa etenin väärään tahtiin, niin että jouduin pyytämään lisäaikaa tehtävien palautukselle ja eihän sellainen sovi! Oikeasti ihan kamalan noloa. Mutta se johtui väärinymmärryksestä. Ja onneksi ope sanoi, että olen kuitenkin aika tunnollisesti palautellut tehtäviäni. Mut silti. Voi voi kun haluaisin tietää miten se kemian koe meni! Mutta vasta 18 pvä saadaan tietää.

Kaikki joululahjat on suht järjestyksessä. Lasten lahjat on hankkimatta, mutta täytyy odottaa, että ne menee isälleen, niin ehkä sitten käydään hakemassa. Tai ehkä odotan Eettisten hurjia myyntejä, ja sitten ryntään kaupoille. Ja sit jotain sellaista mitä ette halunneet kuulla: olen ostanut myös tytöille joululahjoja. Mm. nukkekodin (oikeesti, Mattelin Barbielle tarkoitettu (?) Barbie -talo ja yksi pieni Barbie!!), vaatteita, kitaraa soittavan auringonkukan(!) ja joitain astioita. Että sellaista.

Taidan tästä mennä aloittamaan päivän touhut.

Ai nii, ei vieläkään yhtä ainuttakaan joulukoristetta missään!! Yks kortti saatiin, laitoin sen seinälle - lasketaanko se? Lapset ovat isällään joulua, joten ei ole sellaista perinteistä joulua muutenkaan tiedossa. (nyt siinä meidän marjapuussa on kottarainen; nekin on niin hienoja lintuja!)

Stay sweet!

xoxo,Ei kommentteja:

Lähetä kommentti