lauantai 29. joulukuuta 2012

Vähän asiaa mutta sitäkin enemmän kuvia

Tein mitä lupasinkin - otin läjäpäin kuvia. Te nuoremmat lukijat saatatte ihmetellä miten kuvia voi ottaa läjäpäin, selitys tähän löytyy entisaikojen tavasta tulostaa kuvista (eikä vaan parhaista otoksista, vaan ihan kaikista kuvista) paperiversiot ja niitä paperiversioita oli siis läjittäin.

Mutta kuviin. Tai ehkä sittenkin ensiksi vähän asiaa, jota ei taaskaan ole. Lasten huone on ihana. Minä ehkä pidän siitä enemmän kuin lapset, ainakin minä olen siellä koko ajan vaahtoamassa siistinä pitämisestä ja kuvien kiinnittämisestä seinille. Yks ihan hienoimpia asioita mitä muistan omasta lapsuudestani on se, kuinka vanhempani yllättivät laittamalla huoneeni seinälle viidakkokirjatapetin. Siinä oli siis yksi jättiläismäinen kuva Viidakkokirjasta - se oli ihan sairaan hieno. En tiedä onko siitä kuvia tallella, enkä netistä ainakaan löytänyt vastaavaa. Mutta hieno se oli!

Sain Tehdasta siivottua paljon, sehän oli siis mennyt melkoiseen kaaokseen remontin aikana. Sieltä puuttuu nyt yksi pöytä, Hapzi sai sen. En tiedä hankinko uutta tilalle. C on sitä mieltä että avaruus lisää luovuutta, minä taas pelkään hukkuvani siihen isoon tilaan. Pitäis ehkä jossain vaiheessa ottaa Tehtaastakin kuvia, kun se on kuitenkin aikas paljon muuttunut viime aikoina.

Sain myös otettua nukkekuvia, vaihdeltua vaatteita ja vietyä osan omille paikoilleen. Nukkeja on liikaa. Ne ei enää mahdu kauniisti lasivitriiniin, vaan on osittain jo ängetty sinne. En tiedä mitä tekis "ylimääräisillä". Kokoelmat ei ole oikein minkään näköisiä jos ne on ripoteltuna kaikkialle. Enkä ihan tohdi uutta vitriiniäkään ostaa. Ehkä jos raahaisin nyt jo olemassa olevan yläkertaan niin sinne vois toisenkin hankkia. En tiedä. Mutta josko nyt niitä nukkeja olis riittävästi. Vaikka on yksi jota olen jo viikkotolkulla metsästänyt- Sitä vaan ei ole myynnissä missään :( No, hyvä niin.
Huomasin muuten vaatteita nukeille vaihtaessa, että se on melko ärsyttävää. Ei ehkä muuten, mutta ne hiton sukkahousut! Jos en tykkää vaihdella niille vaatteita, niin mitä sitten? Miksi niistä tykkään? (no kun ne on niiiiiin kauniita!)

Saatiin mun pikkuveljeltä joku semmonen dvd-soitin härveli, jossa oli 5 kaiutinta. Hiukan hienot äänet meillä nyt! Saatiin myös pitkäaikaiseen lainaan melkein 200 elokuvaa. Veljellä on siis nyt uudempi dvd-soitin (vielä hienompi kuin tämä minkä antoi meille) ja elokuvia niin paljon, että voi niistä 200 lainata huoletta. Keräily ja hullaantuminen taitaa olla sukuvika. Vaikka tietenkin elektroniikan ja elokuvien kerääminen on paljon "ymmärrettävämpää" ja hyväksytympää, vaikka elektroniikka menettää arvonsa hetkessä, kun taas nuket monesti kasvattavat omaansa.

Eilen käytiin pitkästä aikaan Kierrätyskeskuksessa. Vietiin elektroniikkaromua (niinpä!) ja muuta krääsää. Ja samalla hankittiin uutta tilalle. Ei ollut mitään hätkähdyttävää. Ostin joitain kirjoja. Ja yhden RokkiBarbien silvottavaksi.

Tänään tekis mieli ommella. Kun on niitä uusia kankaitakin! Paitsi, että niihin pitäis kyllä ensin liimata tukikankaat, ja se taas tarkoittaa elokuvan katsomista.

Kirja on suht hyvällä mallilla, vaikkei missään tapauksessa valmis. Olen joutunut laittamaan kauheasti ruokaa, kun on pitänyt saada resepteihin oikeat mitat. Harmillista.

Ei muuta kuin kuviin!

Meikäläisten jouluateria! Kissakurnauskis, että oli hyvää! Tarjolla siis joululimppua, salaattia, uunijuureksia (Puputytön Juhlakirjasta) ja seitanpihvit kermakastikkeella (Jere Niemisen keittokirjasta)

Uusia miniatyyrejä! Pitkään aikaan ei ole tehty uusia mielenkiintoisia settejä, nyt onneksi tuli tämä!

Alex on syönyt aivan liikaa Wiener Nougaata! Plääh!

Ooo! Vihreätukkainen Prinsessa, Kat antaa Alexille lahjaksi nuken!

Voi pojat! Maailman hienointa olla vegaani!

Mitä ihmettä!?!

Ihanaa olla koukussa kankaisiin! Ne on niiiiin ihania! Katsokaa vaikka!

Nukkekokoelmani helmi, 40 vuotias Kenner Blythe, Ginger nimeltään

Tyttöni ovat aivan liian hemmoteltuja!

Nana, joka muutti Lasipalatsista yläkertaan nauttimassa joulun parhaista hetkistä - Lahjat avattu ja nyt pääsee leikkimään!
Risto ei kestä kaikkea tätä nukketouhua!
Lisää ihania kankaita, yläkulmassa se kovasti etukäteen hehkuttamani eläinkangas! Niin hieno!
 Eipä tässä sitten muuta tällä kertaa!

xoxo,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti