tiistai 18. joulukuuta 2012

Kemian kurssista 9!

Hikke Hikipinko tässä hei! Sain kurssista ysin! Mutta kokeesta nolon 8+ :( Vihkotehtävistä ja palautetuista kotitehtävistä molemmista kympit vai ehkä olivat 10 - ja ne sitten nostivat kurssiarvosanaa yhdellä. Ihan mälsää. Luin siihen kokeeseen niin paljon, mut ope kysyi vääriä asiota. Sen olis pitänyt kysyä niistä orbitaaleista! En ymmärrä missä meni niin pahasti vikaan, että sain vaivaisen 8+. No, onneks kurssista kiitettävän kuitenkin.

Kamalasti pitäis kaikkea olla tekemässä. Pitäis lukea bilsaa ja kemiaa ja ennen kaikkea pitäis väkertää sitä uutta tulevaa kirjaa, sillä nyt se ei ole enää mikään "pöytälaatikossa" oleva juttu, vaan totisinta totta. Katsokaa vaikka! Kuumottavaa! Olen vähän tyrkkinyt tätä syrjään ja ajatellut, että aikaa on vielä vaikka muille jakaa. No, enää ei ole ja pitäis alkaa jotain jo saamaan aikaiseksi.

Rähmä, toi kemian kokeen arvosana kyllä ihan lätisti tunnelma. Olin alkuun niin innoissani siitä ysistä, mut sit kun katsoin et mistä se muodostui niin näin koearvosanan ja pläts. Märkä rätti päin kasvoja. Ei siinä, onhan kasi ihan hyvä, varsinkin pahville kemian jatkokurssilta. Mut silti. Tunnen itseni ihan tyhmäksi. Taidan nyt mennä hautautumaan jonnekin. Ja pitäis kaikkea kamalasti tehdä. Sekin vielä.

En aio kertoa nukeista tänään mitään.

Terveisin,

Ihan kohtalainen vm. -75

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti