sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Terveisiä Eettisiltä!

Hip hei! Yksi päivä takana ja toinen edessä! Paikkana Postitalo on ollut loistava! Ihanan paljon ihmisiä! Edellisenä yönä näin kolme painajaista liittyen myyjäisissä olevaan pöytääni, ja yksi niistä toteutui :( Sain järjestäjän kanssa sovittua kuitenkin paikan vaihdosta, että pääsin edes reunaan, että sain laitettua koruja paremmin hypisteltäviksi pöydän päähän. Pöydät ovat siis todella pienet, mutta syvät ja toisissaan kiinni.  Pinkkis -pöytäliinaani väsätty "Pinkkis" ei edes kokonaan mahtunut esiin, eli niin kapeat pöydät kyseessä. Sain melkein sulloa Pinkkikseni pöytään, että sain edes suurimmat "hittini" mahtumaan. Päivän edetessä ja myytyjen tuotteiden listan kasvaessa sain sitten lisättyä pöydän alla vuoroaan odottaneita aartehisia näkyville.

Tästä huolimatta oli todella kivaa. Ja kuten jo mainitsin, asiakkaita on ollut todella paljon, vaikkakin kaksi vikaa tuntia menivätkin melko verkkaisesti. Mutta ensimmäiset kuusi niin hyvin, että voisin melkeinpä tilata nuken jos toisenkin ;) En ole tilaamassa, kuten pitää lasten joululahjakin vielä maksaa. Ja siihen meneekin aika monta rahaa.

Paikalla kävi monta tuttua, joitain ihan vuosikymmentenkin takaa :) Ja kokopäivän mulla oli todella reipas seuraneiti, kiitos sinne Kallion suunnalle :D

Omia ostoksia tein tässä kohtaa vielä aika varovaisesti. Ostin kuitenkin yhden paidan, jota naapuripöydästä hoksasivat pinkkinä minulle tarjota :) ei siinä, kiva paita ja musta on ihanaa olla niin pinkki, että se "paistaa" ulos :) ja ostin myös Karhu -seinäkalenterin, jonka olisinkin halunnut tilata, mutta nyt ei tarvinnut, kun se oli siellä valmiina. (ja lisäksi Miyu kävi tuomassa Candy Carnevalin, ettei tarvinnut ilman uutta tyttöä näistäkään myyjäisistä lähteä, mutta tämä oli oikeastaan vanha juttu, joka vasta nyt huipentui) Tälle päivälle ajattelin varata muutaman shoppailutuokion. Ainakin pitäis tolle siipalle jotain kaakaopavuista tehtyä. 

Hitto, enää viikko aikaa, tai siis vaan viisi päivää!, kaikkien pakettien saapumiseen, jos niitä mielii pukinkonttiin! Kerkiääkö ne? Onkohan ne tullissa yhtään löyhempiä otteissaan näin joulun alla, vai syynätäänkö siellä kaikki entistä tarkemmin? Ei siinä, enhän toki ole mitään tuhmaa tilannut, mutta ennen kaikkea ehkä mietin C:n äidin lähettämään joulupakettia, kun se merkkaa niitä hintoja ehkä turhankin tunnollisesti, ja pelkään myös joidenkin vaatetilausten ja muiden suhteen, kun tilasin aika täpärästi just viidelläkympillä, niin että mikä on kurssi sillä hetkellä kun ne tulee jne. että pitääkö maksaa tullia vai ei. Ja sit kun se vielä hidastaa sitä kotiintuloa. No, toivottavasti ens viikon aikana tulis kaikki puuttuva!  (ja ennen kaikkea? PDAm, eli se vihreätukkainen prinsessa).

 Tein niitä linnunuokapalleroita, yhden ottanut muotistaan ja tuli tosi hieno. Ei siinä, että sillä oikeasti olis mitään merkitystä minkä muotoisia ne on, kun enhän mä niitä edes näe kun ne on pihalla ja muutenkin, mutta on se niin paljon hauskempaa tehdä niistä Hello Kittyn muotoisia kuin jotain taviksia :) Huomenna ehkä sitten kuvia, nyt menen vielä ompelemaan muutaman Naperon, kun ne ovat menneet niin hyvin kaupaksi!! Kaikki kuolapuput, melkein kaikki tuhdit (yks jäljellä) ja niitä unipupujakin mennyt monta. Ehkä nyt keskityn vaan pyyhkeisiin, kun ei ihan kauhiasti ole aikaa. 

Moikka nyt! Toivottavasti nähdään Eettisillä, klo 12-18!

xoxo,

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti