keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Hengissä ollaan!


Picture 1287
Originally uploaded by Pinkkisfun
Joo, täällä ollaan. Oon ollu kipeenä eikä ole riittänyt voimia kauheesti yliseliseli.

Kirjotan lisää, mutta olen siis kovasti siivonnut ja pähkäillyt sitä Japanin reissua ja kulutusta ja silleen. Siivosin laatikon jossa oli noita leivosvuokia. Vitsi ne on ihania ♥ Niitä ainakin voin ostaa, vaikkei Japani ihan otollinen maa niiden haalimiseen olekkaan. Ja sitte siivosin laatikon, jossa oli kaikenlaisia paketointi pusseja jne. Picture 1290
Tykkään niistäkin ihan sikana enkä oikein raaski käyttää niitä, mutta nyt päätin, ettei Japanista (joka on ihanteellinen maa paketointisälän ostamiseen) osteta uusia ellei vanhoja ole reippaasti käytetty. Sitten läysin vielä läjän näitä: Picture 1289 ruokatikkuja joita olis kiva laittaa lasten eväsbokseihin, jos sellaisia suomessa harrastettais...Tykkään tosi paljon kaikesta tollasesta, mitäköhän se niinku olis...hmm...yksityiskohdista.

Tänään tuli tili. Ja tänään jouduin soittaa äipälle, että lainasko rahaa, että saan vittu Visalaskunkin maksettua, muiden laskujen ohella. Helvetti. Eli loppukuu menee sitte taas nuukaillen. Mutta senhän mä jo osaan. Aikuisten oikeesti ole elänyt tosi siivosti, tilannut ainoastaan kankaita ja kirppikselläkin melko niukkaa linjaa noudattanut, mutta ratsastuslasku ja hotellimaksut veti homman taas ihan plörinäksi. Mutta kunhan veronpalautukset tulee niin sitte on taas asiat huomattavasti paremmalla tolalla. Ihan oikeesti.

Oon leiponut ja ollut tosi hyvä monin paikoin. En ole käynyt nyrkkeilemässä kohta kahteen viikkoon, kun ollut flunssaa. Tosi lihava olo. Söin perjantaina sipsipussin, lauantaina 10 digestivekeksiä maapähkinävoilla ja hillolla ja sunnuntaina korvapuusteja ainakin 7 kpl. Enkä kauheesti niistä edes tykännyt kun ei ollut tarpeeksi rasvaa ja sokeria.

Ommellu oon kauheesti ja leikelly kankaita jne. Innolla odotan joulumyyntejä (ostakaa! On teidän vika ettei mulla ole rahaa! Ai niin, mulla on joku blogikampanja, että saa xx % alennusta Madeby tilauksesta jos kirjottaa Pinkkiksestä blogissaan - käyttäkää tätä hyödyksenne, bloggailijat! Ja Animalian jäsenetkin saa alee)

Hitto, gotta go!

♥ R

2 kommenttia:

  1. You have so many cute crap, is a living fairy tale.

    VastaaPoista
  2. I know! And I barely ever use them! It's so stupid, I know. But I've decided I can't buy new ones from Japan if I haven't used the old ones first. (not all of it, but at least some)

    VastaaPoista