keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Olen ihana.


W096
Originally uploaded by Pinkkisfun
Ja kaunis. Ja lahjakas. Ja luova. Ja eläinrakas. Ja hyvä. Ja silleen. Tiedän myös, ettei ohraa tule laittaa kylmään salaattiin. Yök.

Olen kelpo tyyppi. Ihan oikeesti, kyllä olen. Kelpaan kyllä. Ja sinä myös. Ja kaikkea noita yllä olevia juttuja. Kyllä me ollaan ihania. Ja nyt kaikki tiedetään, ettei ohraa heitetä klimppeinä kylmään salaattiin, koska se on tosi ällöä.

Ja sitte asiaan! Ihan ekaks. On maailman järkyintä polkea tulla lumimaassa! Eilen kävin ostamassa helkutin kalliit Nokian Hakkapeliitta renkaat mun pyörään, mutta olis pitänyt ostaa aura saman tien, vitsi kun ei yksinkertaisesti pääse liikkeelle! Tosi raivostuttavaa. Päivät alkaa sellasella todella intensiivisellä reisi- ja käsivarsitreenillä. Tai sitten melkoisella tasapaino- ja tarkkaavaisuusharjoituksella. Joo. Mutta silti en haluaisi autoa. Tai harmittele kesällä tekemääni autotonta päätöstä. Autot on perseestä. Ja useimmat autoilijat.

Toisekseen! Pinkkis on valittu seuraavaan Ofelia Markettiin Kulttuuritalo Gloriaan joulukuun 11 ja 12. pvä! Myyjät pukeutuu satuteeman mukaisesti! Varasin jo oman pukuni! Siitä tulee ihanaa! Kunhan mä nyt vaan ennättäisin saamaan tarpeeks myytävää! Pakko!!

Tilasin eilen hauskoja kankaita. Sinäänsä ihan ok, kun niistä enemmistö oli sellaisia, tai sen tyylisiä mitä mulla ei juurikaan ole, eli poikien kankaita, supermania ja batmania :) Ja Rilakkumaa. Mutta se on mun suosikkipallero ja näin ollen enemmän kuin ok.

Haaa! Tiedän mitä haluan ostaa Japanista!! Meinasin ostaa sen jo edellisellä kerralla, mutta hannasin. Nyt ostan sellasen! Blythe nuken!! Vähänkö hienoo!

Varmaan oli muutakin, mutten muista. Tänään järkky iltapäivä tiedossa, josta ei varmana tule yhtään mitään. Lähden ajoissa töistä (15:45), menen hakemaan ruokapiiri ruokani keskustasta, poljen kiireellä (ha ha hahahahah!) Puistolaan nyrkkeilemään (mulla on ne kamat mukana) 18:15 ja sit sen jälkeen kotiin syömään. En varmana kyllä kerkiä tossa kelissä nyrkkeilytunnille, mutta ehkä se on ok, saan varmasti ihan tarpeeks liikuntaa ilmankin. Eilen, kun juoksin nyrkkeilytunnilta kotiin (meillä oli vieraileva tähti vetämässä ja se veti sellasen rääkin) ajattelin ekaa kertaa, että hittolainen, mä en jaksa. Tuntu oudolta. Kyllä mä kuitenkin jaksoin, se on niin lyhyt matka, mutta niinku ihan oikeesti tuntu päivän helvetilliset pyöräilyt, juoksu treeneihin, tappotreenit ja sit se pikku pyrähdys kotiin vieneen voimat. Mä tiedän, et toi kuulostaa ihan ok:lta ja paljolta liikkumiselta, mutta mun ainoa vahvuuteni on juuri sitkeys. Voimalla enkä noupeudella en pysty kisaamaan, mutta sitkeydessä olen ihan omaa luokkaa ja sit mä väsyn. Pöh!

Moikka.

1 kommentti:

  1. jee mäkin meen ofeliaan myymään :) Planet ida on myös muotinäytöksessä! jännää! :) tuun sit sie shoppaileen sun luo kun sul on niin paljon kaikkee söpööö :D

    VastaaPoista