keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Jos tänään siitä oluthiivahiutaleesta

Heips!
tervetuloa uusi lukija! Oletko se Sanna, jolle jätin mainostuskommentin blogistani? Ei ollut tarkoitus kalastella uusia lukijoita, vaikka onkin ihanaa, että sinut tänne sain. Ennen kaikkea halusin kuitenkin jakaa nukkeinnostustani samanhenkisen ihmisen kanssa :)

Ok, se siitä. "Löysin" eilen muistitikustani kuvia, jotka olin unohtanut. Jaan niistä osan teidän kanssa, koska olen niin antelias luonne. Kuvat ovat Sari Tammikarin ottamia.
Skräppirist50
Skräppirist51

Tossa ekassa kuvassa mun pylly tekee sellasen "pyllyhyllyn", tiiättekö niitä joita usein näkee isopyllysillä ihmisillä. Siis ei niin, että mun pylly yleisessä mittakaavassa olis iso, mutta mulle se on iso, ja tekee siis tollasen hyllyn.

Sitten vielä vegesnäkki.
Skräppirist56

Tykkään tosta mekosta tosi paljon!! Näin jälkikäteen se oli ihan ehdottomasti mun oaras ostos sieltä Tukholmasta. Nää kuvat on siis siltä reissulta.

Eilen en tehnyt muuta, kuin laitoin nukkekotia. Lopulta otin väärällä objektiivilla kuvia, joten ne ei ole ihan sitä mitä halusin, mutta saatte niistä se idean kuiteski.

Tässä Mimin koti, se on kph:n peiliä vaille valmis :) Pöytä on se kotatsu, ilman peitettä (ei sitä kesällä käytetä!)

Picture 2893
Picture 2885

Mimi lukee siellä Pinjan tekemää Ilta- Lehteä :)

Tässä Nickyn ja Vickyn keittiö, jonka olen siis tehnyt ihan itse!! Jääkaapin ostin valmiina. Keittiön ylähylly (tästä olen huikeen ylpeä) on tehty mustekynän halvasta rasiasta!

Picture 2882

Picture 2883

Liimasin sinne sisään vaan pari puuliuskaa. Hieno!

Tässä Vicky pelaa jotain tietsikka peliä ennen nukkumaan menoa

Picture 2887

Nicky ei saa unta
Picture 2890

Kaksosilta puuttuu vielä wc-juttu, muuten vessa valmis
Picture 2881¨

Aion jostain kehittä niille vielä jonkinlaisen väliseinähyllyn, että keittiö ja makkari olis enemmän omia tilojaan. Toi niiden tapetti on vähän liikaa, tekee tilasta noin isona pintana aika levottoman. Voi olla että sille tapahtuu jotain.

Oluthiivasta...ei mulla siitä ole mitään sanottavaa nytte...lukekaa sitten uudesta kirjasta. Aion tehdä oman pienen jutun kirjan alkuun tollasista ihanista pienistä vegaanisista erikoisjutuista.

Linkkejä suosikkikauppoihini
http://www.helunafashion.fi/
http://www.asoka.fi/
http://madeby.fi/artist/shop/Pinkkis/1
http://www.ekolo.fi/
http://www.viivoan.fi/
http://www.kierratyskeskus.fi/

Tykkään pienistä liikkeistä, joissa asioidessa tulee olo, että minun asiakkuudellani on jokin merkitys. Että tuen ostoillani oikeaa ihmistä, enkä jotain jättiyritystä.

Kaikkea pientä ja pikkiriikkistä teille nyt sitten vaan! Vielä pari postausta aikaa osallistua arvontaan! Viikonloppuna lisäsin siihen pakettiin yhden satsin kimallekirjaimia ja 2 arkkia skräppitarroja.

♥ Raisa

1 kommentti:

  1. tuo dinomekko on niin sulonen! onks se mistä kaupasta siellä?

    VastaaPoista