maanantai 6. kesäkuuta 2011

Nipz!

IMG_7250
Yay! Nyt on kuvia! Nyt on ruokia! Nyt on virtaa! Nyt on kerrottavaa!

Melkonen neljän päivän rutistus taas takana päin! Taaskaan en muista mitä olen jo kirjottanut ja mitä en. Eikä kun taidan muistaakin, kirjotin viimeks la aamuna, ennen koulun päättäjäisiä.

Päättäjäiset meni hienosti, yksi musaluokkalainen oksensi toisen tytön mekolle ja rumpuihin! Hassua! Tietenkin ikävää asianosaisille, mutta näin ulkopuoliselle se on aina tienkin hupaisaa :)

Lapsilla hyvä todistukset, Pinjalla hyvä yleisen mittapuun mukaan, Lassilla oman mittapuunsa :) Molemmilla hyvät enkun numerot.

Koululta lähettiin Pinjan kanssa kahdestaan Jumboon jätskille, kun Lassi halus lähteä futisjoukkueen kevätjuhlaan :(. No, me saatiin jäätelömme, minä en onnistunut ottamaan yhteiskuvaa, joten tässä me sitten erikseen.
IMG_7296
 IMG_7294

Jumbosta sitte kaupan kautta kotiin, ja kotona muistaakseni ompelin (mulla on ollut jopa vähän vimma tohon ompeluun!) enen kuin aloin viimeistelemään ruokia. Ja pakkaamaan niitä. Puol viiden aikaan lähdin Maunulaan, tai jonnekkin missä oli Samin tutun ylppärijuhlat. Olin siellä ennen Samia ja se oli vähän kuumottavaa. Mutta aloin sitte kantaa kamoja, sitte Sami tulikin ja päästiin tosi toimiin. Juhlaväki oli oikein mukavaa porukkaa, kuvaukset onnitui hienosti, herkuista tykättiin, raparperi pikkukakkuset olivat ihan superihania. Ja niistä saatiinkin yksi ihan superkiva kuva :) (joka on siis Samin kamerassa, ei minun, muutenkin mun kuvauskuvani ovat usein järjestelyvaiheesta tms. eli tälläsiä kuvia ei ole päätymässä kirjaan)
IMG_7298
Sami, Pihla ja Raparperi Pikkukakkunen
IMG_7300

Eli hirveesti olen laittanut ruokaa neljän päivän vapaallani, tai ollut muuten ruoan kanssa tekemisissä. Maitohorsmaa ja muita villivihneitä kuivatellut, ruokia väkertänyt, katsellut kun niitä syödään ja kuvataan ja itsekin niillä vatsani täyttänyt.

Sain eilen yöllä Ekolon tilauksenkin valmiiksi, elokuvaa katsellessa nyöritin. Vuokrattiin Rabbit Hole, joka oli itseasiassa ihan todella hyvä. Kaikessa eleettömyydessään ja aitoudessaan.

Sain kuulla ihan todella kuumottavan jutun. Arvatkaa kuka kokkailee ens syksyn Kirjamessuilla...Siis toki olen tästä kunniasta hyvin innoissani, mutta samanaikaisesti se kyllä hirvittää! Onneks se aika on sellainen, ettei siellä ole "irtoihmisiä", eli se on pejantaina, päivällä. Kunnon ihmiset on silloin töissä. Vitsi kun olisin viime vuonna kerinnyt (tai muistanut mennä) käymään siellä, niin tietäisin vähän mistä on kyse.

Pinkkiksellä on mennyt oikein kivasti viime aikoina! Tilauksia on tullut oikein kivasti ja se innostaa minuakin tekemään paljon uusia juttuja! Ja niitä minä olen sitten tehnytkin. Paljon tulossa uusia koruja, ja pussukoita kin sitten pienellä viiveellä. Ja nyt voin väittää, että olen kerrankin oikeaan aikaan liikkeellä, tai siis aina mulla on tarkotus tehdä Halloween pussukoita Halloweeniksi, joulujuttuja jouluksi ja sitten mä olen ihan turkasen myöhässä, kun en osaa ennakoida oikein. No nyt mulla on kesäkoruja kesäksi! Alkuviikosta tulee myyntiin!
IMG_7349

Muistatteko kun olen puhunut kaloista, ja siitä kuinka niistä tykkään? No nyt sekin tykkäämiseni näkyy Pinkkiksen tuotevalikoimassa!
IMG_7376

Eilen käytiin Pimpulan kanssa kirppiksellä; kyllä kannatti! Löydettiin todella paljon kamaa meidän nukeille, vaatteita ja pikkusälää. Löysin myös yhden ponin (mulla oli se jo, mut silti), kankaita ja sit jotain rompetta. Oiken kiva ja kannattava reissu. Harmi vaan siinä myyjä vaihtu just kun me tultiin, tämä vähän ylihinnoitteli, mutta toisaalta - hyvään takoitukseen ne menee! (Hesy)

Lapset on olleet lähes koko päivän jossain kavereillaan, niitä ei juuri kotona näy. Syömässä käyvät ja sitte taas katoo. Niillä on jotain pikkuhommia, jotka täytyy hoitaa, muuten saavat menäkin.

Mulla itellä on paljon parempi olo, olen vaan vähän huolissani suorittamisen tarpeestani. Mä olen hyvä silloin, kun tehtyjen asioiden lista on melkoinen?

Huomasin, että Nickyn tukka, jonka leikkasin ollessani ankeemmalla tuulella (ja joka silloin ahdisti mua niin,
että mietin pitäiskö tilata se koko nukke uusiksi), onkin oikeesti todella ihana, ja Nicky todella kaunis. (joo, mulla on lääkäriaika varattuna!)

Ei kai sitte muuta. Tänään nyrkkeilemään!

♥ Raisa

2 kommenttia: