tiistai 7. kesäkuuta 2011

Paketteja

Mulla on meneillään uusi: "Hitto soikoon! Älä jumalauta osta tai tilaa yhtään mitään!" kausi. Ja se tuntuu tepsivän, tai siis se tuntuu jotenkin oikealta. Mutta sitten on näitä juttuja, jotka on tilattu ennen kun tämä vaihe alkoi. Ne eivät ole siis merkkejä heikkoudestani. Tai siis merkkejä tämänkertaisesta heikkoudestani.

Eilen tuli kuiteski kolme pakettia!
IMG_7449
Tän kanssa kävi, tai meinas käydä, hassusti. Tykästyin pieneen söpöön pakettiin niin, että meinasin jättää sen avaamatta. Mutta tiesin, että sisällä oli lavuaari Nickylle ja Vickylle, enkä sillon jaksanut innostua niiden kph projektista, niin en kokenut sitä niin tärkeäksi. Ja sitten osiaan, kun toi itse paketti oli niin suloinen.

Sitten tuli tää
IMG_7450

Tilasin tämän kahta tarkoitusta varten, toinen on osa yhteen kilpailuun (en viitsi kertoa sen tarkemmin, ties vaikka täällä olis kilpakumppaneita salakuuntelemassa ;) ) ja toinen on ihan äitiä varten, nyt se voi ottaa torson lainaksi, ettei tarvii enää tyttöjä antaa "mallivartaloksi" virkattuja vaatteita varten.

Kolmas paketti oli kiivaasti odotettu!
Lady Gagan uusin! Tilasin Playltä ilmestymispäivänä, mutta nyt vasta tuli. En ole sitä kokonaan edes kerinnyt kuulemaan, Chris kyllä laitto sen mun mp3 soittimeen, joten työmatkan poljin Gagan tahtiin. Ihan hyvältä vaikuttaa. Mä lämpenen aika hitaasti, varsinkin tollaselle tanssimusiikille, josta normaalisti en kyllä tykkää. Mutta Lady Gaga on eri asia.

Laiskamato ei sitten eilen mennytkään nyrkkeilemään! Ei millään huvittanut, joten mentiin sitte kävelylle. Keräsin samalla vadelmalehtiä teeainekseksi :)

Nähtiin kävelyllä lokinpoikanen! Todella suloinen. Sitä suojeli hurjistunut lokkiemo. Se syöksy meitä kohti (me ei vielä tässä kohtaa oltu nähty sitä poikasta, eikä yhtään ymmärretty miksi se meihin hermostu) ja yritti laskea nestemäisen pomminsa meidän päälle. Risto Reipas alko hyppimään sitä kohti, se suojeli äitiä tietenkin.

Ihan pikkusen ennätin ompelemaan, aikainen nukkumaanmeno tosi aikaisen herätyksen takia.

Ei muuta. Heip.

♥ R

1 kommentti:

  1. Pitäisi itekkin kuunnella tuo uusi Gagan levy läpi :)

    VastaaPoista