torstai 16. kesäkuuta 2011

Kuulkaas enot!

Eilen tuli tili, maksoin kaikki laskut (ainakin toivottavasti...oliskohan johonkin muuten kadonnut vesilasku tai jotain...apua!) ja velkani ja mulle vielä jäi rahaa!
Kesälomaakin varten on laitettu rahaa sivuun. On turvallinen ja lämpöinen olo. Aikuismainen. Viime kuussa mulle jäi 80 euroo laskujen maksun jälkeen...
Verkkopankissa nimesin mun säästötilin "Seikkailuja maailmalla" tiliksi. Ehkä siihen on mielekkäämpi säästää :)

Kävin ruokakaupassa vähän törsäämässä. Ostin kaikkea kotimaista ja tuoretta. Ja mansikoita! Kesän ekat! Ihanaa! OStin myös Vispiä ja Rice jäätelöä. Ja tein niistä alkukesän ihanimman jälkkärin! ♥
First strawberries <3
Kyllä mansikoiden pitää olla kotimaisia! Eka mansikka maistu niin tiivistetyltä kesältä että!

Ai nii! Saijamoille: Kyllä vaan! Puputytön Juhakirjassa on varmaan tuplana reseptejä, suolasia ja makeita, verrattuna ekaan. Paljon esikoista monipuolisempi tapaus!

Matkalla kauppaan pysähdyin ottamaan valokuvia. Vitsi, kun olisin saanut valokuvan itsestäni kyykkimässä pellolla kuvaamassa nukkeja!
Oops! I did it again.

IMG_7725

Naughty Nicky

Kattokaa miten hienot farkut ja saappaat Nickyllä on! Niin yksityiskohtaiset! Tulispa jo ne loputkin tavarat, hiton Tulli! Ärsyttää tollaset täysin joustamattomat firmat ja laitokset. Niinku joku poliisi. Yök.

Ai nii!! Otin eilen sitten kuvan niistä askartelukamoista! Ja niitä on nyt niin paljon, että jaan sen paketin kahtia. Toinen arvonta sitte joskus myöhemmin. Sorry. Mutta voittaja saa kyllä itse valita kumman paketin haluaa.
Tässä kuva kaikesta:
IMG_7733

Muistakaa kommentoida!

Loppukevennykseksi vielä kuva mun hienosta vasemman käden hauiksesta ;)
IMG_7599

Nii joo, mulla on jo hienoja ideoita seuraaviksi kuviksi Nickyn kanssa...Täytyy muistaa ostaa lapio maanantaina kun mennään keskustaan. Siis Nickylle.

Heippo!

♥ Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti