perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kangas kuume

En ole aikoihin tilannut kankaita, ihan mahdollista että Japanista on viimeisimmät kankaani. Ja siitä on jo aikaa kun siellä olin. Eikä, kun "jouduin" tilaamaan sen jälkeen Animaliaa varten jotain kangasta ja sitten siinä samalla ihan itselleniki. Mutta joka tapauksessa en ole pitkään aikaan edes käynyt katsomassa mitä uutta on tullut, sillä on niin paljon ommeltavaa itselläkin. Viime viikonloppuna järjestin kangaskaappini. Nyt se näyttää tältä (kuvan ulkopuolelle on rajattu fleecet, ihan tietoisesti - sitä osuutta en siivonnut :) )


Osa kankaista on alakerrassa, odottamassa tukikangasta. Osa on jo leikattu palasiksi ja odottaa ompelua. Niitä on itseasiassa ihan liikaa. Tai siis kun se on kuitenkin se viimenen vaihe, ennen kuin niistä tulee "jotain" ja niitäkin on niiiiin paljon, niin uusien kankaiden tilaaminen olis ihan sulaa hulluutta. Osa kankaista on sellasia, joita ei ole vielä edes korkattu - eli kyllä mulla on uutuuksia ihan omasta takaa :) (mutta kun tekis mieli edes käydä katsomassa).

Ihanaa, kun on perjantai. Mennään tänään syömään Nepalilaiseen. Ei olla aikoihin oltu siellä, se on aika turkasen kallis mesta, mutta nyt pistetään elämä risaseksi :) Kenai vähän huolettaa, kun se hätääntyy meidän kaikkien ollessa jossain. Täytyy tehdä se lähtö silleen, ettei se koe että kaikki lähetään samaan aikaan.
Vois samalla muuten ottaa ne dösäpysäkki -kuvat nukkejen kanssa.

Vitsi, ihan väsynyt. Allergiakutinan takia nukkunut vähän heikosti ja illalla meni muutenkin vähän myöhäseks nukkumaanmeno, eikä täällä hitto soikoon ole kauppaa lähellä, että sais kokista. Pöh!

Ei mulla mitään asiaa ollut. Viikonlopun aikana siivoilen Tehdasta, että saan kasattua oikein mojovan askartelupaketin.

Ai nii! Matamimiian kommenttiin, missä ehdotettiin 3D kuvia siihen pakettiin. Mä en ite niistä tykkää, joten niitä ei siinä paketissakaan tule olemaan, kun en ole koskaan erehtynyt niitä ostamaan, eikä muualtakaan ole niitä meikäläiselle kulkeutunut. Pahoitteluni! Muuten kyllä kiitos ehdotuksesta! :)

Hauskaa perjantaita! Muistakaa kommentoida! Jokainen kommentti on mukana arvonnassa!

Tietääkö joku mielenkiintoisia blogeja, jotka ei olis ihan pelkkää ruokaa tai askartelua, ja jota pitäis joku joka ei olis ihan pelkkää ryyppäämistä tai vaatteiden vaihtelua. Mun seuraamat bloggerit postailee niin harvakseltaan, että mä tylsistyn. Ja ne blogit mitä oon jostain bongaillut tuntuu olevan jotain teiniangsti-kännipäissään sekoilu-tyylini tänään-mitä meillä eilen syötiin- askasrteluhaaste blogeja.

väsyväsy.

♥ R

3 kommenttia:

 1. Miun lemppariblogi Pinkkiksen lisäks on Pepin Plastic bag (http://plasticbagmind.blogspot.com/)
  Peps päivittää riittävän usein vaihtelevista aiheista JA tekee ain välillä hauskoja videoita :>

  Ainii ostin alkuviikosta Helunasta kaks siun tekemää pussukkaa ja oi että rakastan uutta ponikuvioista meikkipussiani <3

  VastaaPoista
 2. Miun blogi tietysti :P (sori... piiiieeni itsemianostus.. ) http://avaloves.wordpress.com
  söpökrääsää ja sillei.

  VastaaPoista
 3. Aah värikkäitä kankaita ja vielä järjestyksessä. Ompelusormi syyhyää!

  VastaaPoista