maanantai 13. kesäkuuta 2011

Perjantai, lauantai ja sunnuntai

Perjantaina, töistä päästyäni en lähtenytkään tapani mukaan kiireen vilkaa kotiin, vaan katsastamaan paikallista kirpputoritarjontaa. Mulla oli yhden aluella asuvan tutun kirjallinen ilmoitus siitä, ettei maksa vaivaa - yks kirpputori, josta ei koskaan löydy mitään sekä yksi tavaranvaihtopiste, jossa ainoastaan vanhentuneita kirjoja. Minä uhmasin hänen tuomiotaan, sillä minulla saattaa olla hyvinkin erilaiset näkemykset kirpputori huonoudesta tai hyvyydestä.
No, nyt minulla on ihan omakohtainen käsitys Pitäjänmäen kehnosta kirpputoriscenestä. Eka oli ihan jumalattoman kallis, naurettava suorastaan. Nillä oli kuitenkin pieni sininen amme, jossa kuppasien lelujen (lelut 1 €/kpl, mikä sekin ihan pöyristyttävää jostain roskasta) seassa oli bratzien vaatteita! Jee! Aika paljon vielä! Kasasin kaikki vaatteet käteeni, marssin tiskille kysymään yhteishintaa (olin jo mielessäni kieltäytynyt maksamaan niistä 1€/kpl, korkeintaan vitosen yhteensä) ja sain englannin kielisen five euros. sekin vielä, ettei edes suomea puhuta. Pöh.

Toinen kirppis meinas mennä ohi, tai siis kun se oli tavaranvaihtopiste, niin ensiks ajattelin, että mulla pitäis olla jotain vaihdossa. Lopulta kuitenkin jarrut kirskuen pysäytin siihen eteen ja uskaltauduin sisään. Ei tarvinnut mitään olla. Tuntu odolta vaan OTTAA tavaraa, kävin kuitenkin "myyjälle" näyttämäss mitä otan, kun en vaan pystynyt laittamaan niitä laukkuuni sellaisenaan.

Tässä saldoni. Harmittavan iso osa vaatteista ei sovi suoraan tytöille, osa kuiteskin menee, ja osan saan korjattua, osa  taas ihan liian pieniä. Nuket ja pienet eläimet sieltä ilmaisesta paikasta.
Pitäjäenmäen kirppiksiltä

Lauantaina kävin omalla jeesuskirppiksellä, ostin kolme vaatetta (mulle ja pinjalle) yht. 6 euroo. Mikä oli mun mielestä kyllä aika kallista. Mutta ne oli aikas kivoja, niin raaskin sitte kuitenkin. Sieltä vielä Kierrätyskeksukseen. Löysin paljon pieniä hiusklipsejä tytöille, jotain pientä sälää ja itelle hauskan t-paidan ja Pinjalle kait jotain ja pieniä paloja kangasta, josta teen kaksosille yökkärit. (oon alkanut jo tekeen ja jotenkin se vaan vituttaa - on taas semmonen aika, ettei mikään meinaa onnistua). Nää kaikki makso n. 3,5 euroo. Kierrätyskeskus on ihanan edullinen.

Lauantaina sain monta pussukkaa ommeltua valmiiksi. Pinja pakkas hellevaatteita luontoleirille (taitaa olla vähän kylmä - onneks niillä oli kyllä aika hyvä lista siitä, mitä pitäis olla mukana, muuten vois olla vähän liian kevyt varustus. Levoton, epämukava olo.

Sunnuntaina levottomuus vaan lisäänty, en saanut mitään aikaseksi. Kaikki vaan harmitti. Perjantaina oli tullut tulliselvityslappu, eli se mun ihana paketti, mistä olen jo puhunutkin on jäänyt tulliin ja mä joudun maksamaan siitä jotain typerää ja ylimäärästä. Siitä tuli semmonen olo, että olis tehnyt huonot kaupat. Ja vittu jos jotain inhoon, niin huonoja kauppoja! Mä oon yrittänyt hokee ittelleni, etten mitään huonoja kauppoja tehnyt, aiemmin vaan tuurilla saanut "hyviä kauppoja" (kun ei ole jäänyt tulliin, vaikka ehkä olis pitänyt). Koko viikonlopun se kuiteskin vähän on vaivannut, ja olen ollut ihan varma, että se summa on jotain ihan äärettömän isoa, vaikka tiedän ettei se voi olla! Tänään tajusin tehdä tulliselvityksen netissä, jouduin maksamaan 33-38 euroo...onpa kauheeta! Eikä nyt tarvii edes mennä sinne lentokentän lähelle kuittien ja muiden kanssa asioimaan. Vitsi, sekin on jotenkin tosi kuumottavaa, varsinkin kun yrittää päästä niin, ettei joutuis maksamaan mitään tai ainakin mahd. vähän, vaikka oikeasti kuuluisikin. Ihme huijari minäkin.

Jokatapauksessa, sunnuntaina en saanut oikeen mitään tehtyä. Otettiin kuvia parista pussukasta hyödyntäen mun tatuointeja :)
 Pinkkis loves My Little Pony
IMG_7567

Tässä mä olen tuiman näköisenä kuvausten välillä :)
Me with panda ears

Sitten sain yhteen kilpailutyöhän otettua joitakin kuvia. Siitä olen kyllä oikein tyytyväinen. Ei niin, että olisin hyviä kuvia saanut otettua, mutta se että ylipäätään jotain "tärkeää" sain tehtyä on aina hyvä juttu!

Myöhemmin iltapäivällä sain miehen kuvaamaan minua ja tyttöjä. Tästäkin olen varmaan puhunut jo aiemmin, kun on pitänyt ottaa kuvia minusta ja tytöistä "karkaamassa". Nyt on siis sekin hoidettu.

Take us where everyone has bright ...

Tässä kuvassa näkyy oikein hienosti, että mulla on ihan sikamakeet sääret :)
Dream

Great Eascape

Ja tässä kuvassa ne samaiset sikamakeet sääret näyttää enemmänkin makkaroilta :(
Far Away

Että tällästä kivaa sunnuntaina.

Perjantaina haettiin thaimaalaista ja jäätelöä, loppuillan olikin maha ihan turkasen täys ja lopulta kipee (olen vakuuttunut, että Tofulinen soijajäätelössä on maitoa, kun mulle aina tulee maha kipeeks sen syönnistä. Tai ainakin sillon, kun syön sitä liikaa). Lauantaina tein mielettömän hyvän pula-ajan jämäsalaatin, johon keräsin aineksia mm. meidän takapihalta, kukkapenkistä (löysin viime vuonna istuttamani kaupasta ostetun rucolan hyvässä kunnossa, mitä nyt sitä vähän joku muukin nälkäinen syönyt) ja ikkunalaudalta, ja tietty jääkaapista. Tuli todella hyvää! Nyt on rucolaa päätynyt voileipiin, se on kyllä oikein hyvää. Mun mielestä parempaa kuin kaupasta ostettu :)
Sunnuntaina syötiin popcornia. (Pinja oli lähtenyt jo leirilleen, eikä Lassi vielä tullut Jyväskylän turnauksestaan, joten tälläistä voi tehdä) ja voileipiä. Ei napannut ruoanlaitto, kun oli niin kuuma.

Kiitos jälleen kaikille kommentoineille! On ihana tulla tänne, kun joku on jättänyt itsestään jäljen! Ai nii! Kävin läpi joitakin askartelujuttujani, oikein mukavan paketin niistä saa aikaseksi! Voi olla, että jaan kahtia, kun on niin paljon rompetta :) (kaikkea mäkin ostelen!) Isosti onnea kaikille arvontaan! Vielä muistutus, että jokainen kommentti osallistuu! Paitsi siis, jos joku haluaa kommentoida ihan ilman osallistumista, niin siitä kannattaa sitten mainita jotenkin! Kiitos blogivinkeistä! Onpahan taas jotain luettavaa!!

Mä meen nyt haaveilemaan lumileopardeista ja rantasandaaleista!

♥ Raisa

6 kommenttia:

  1. Pakko kysyä että mitä väriä käytät hiusten värjäämiseen? Ihanat :) Ja kivoja kuvia muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yikes! Miten multa jäänyt tämä huomaamatta!? Käytän amerikkalaista Special Effects -merkkiä, ja niiltä Atomic Pink tai Cherry Bomb värejä. Näissä kuvissa taitaa kuitenkin olla kaikista vaalein pinkin sävy, eli Cupcake Pink. Värejä ei saa suomesta, mutta Beeunique Englannissa myy niitä myös verkossa.
      Ja kiitos kommentistasi!

      xoxo,

      Raisa

      Poista
  2. hei noi kuvat on kivoi! tulee mieleen kuvat joita otin joskus pienempänä tyttönä, joskus 16w :D hei, postaan sen kuvan mun blogiin niin näät, ihan saman henkisiä! :D (tai mul on tallella yksi kuva, laitan sen ;)

    VastaaPoista
  3. Heei! Ihanat sun tatuoinnit! Mun pitää kysyä sulta että missä otit ne? Yritän löytää tatuoijia suomessa jotka käyttävät vegaanisia väreja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä otin ton hihan kokonaisuudessaan Spider's Tattoossa, koska tykkään sen kädenjäljestä ja tarkkuudesta. Tottapuhuakseni en edes kysynyt värien vegaanisuudesta. Tiedän kuitenkin, että ainakin Paradise Tattoo (Helsingissä) käyttää vegaanisia värejä. Ja varmasti yhtä lailla hyvää jälkeä niillä tehdään.

      xoxo,

      Raisa

      Poista