torstai 19. heinäkuuta 2012

Batmania odotellessa

Eilinen meni melko lailla mönkään. Häselsin vaan kaikenlaista, en saanut oikein mitään kunnolla valmiiksi. Yhden mekon, siinä kaikki. Sitäkin väkertänyt melkein kaksi päivää. Eikä siinä hihat onnistuneet kunnolla. Pöh! Mutta hieno se on silti. Ehkä tänään otan siitä kuvan.
Eilen innostuin tekemään oikein hienoa katselulaatikkoa, joka sitten valahti ihan reisille kun amme suli uuniin. Kuulostaa ihan idioottimaiselta, että ylipäätään laitoin ammeen kuumaan uuniin ja vielä ihan tarkoituksella. Mutta ajattelin, ettei se olis sulanut niin matalassa lämmössä - toisin kävi. Kyllä se suli. Ja niin mun piti ostaa huutonetistä uus amme. Tyhmää. Ja projekti jäi pahasti kesken ja kaikkialla oli kamala sotku taas kerran.
Sotkua sotkun päällä

Samperi soikoon! 

Näitä sitten tuhersin, keksin kyllä pari uutta ideaa niitä katselulaatikoita varten, löysin itseasiassa yhden laatikonkin jota voisin käyttää. Mutten tehnyt sommittelua kummempaa. Ja johonkin se päivä sit luiskahti, olikin aika mennä alakertaan siivoamaan, ennen kuin C tulis töistä. Harmitti. Eikä se sit kuitenkaan vielä pitkään aikaan tullut. Sit kun se tuli kotiin käytiin eläinkaupassa hakemassa koiran ruokaa ja Ristolle jotain niveljuttua . toivottavasti se auttaa.
Sen jälkeen ajettiin Ikeaan, halusin lisää laatikoita. Kökkö, siellä mitään ollut. C osti hyllyn kannattimia kuitenkin, ehkä saan lisää hyllyjä. Tykkään muuten hyllyistä kovasti. Sellasista seinään kiinnitettävistä.
Ikean jälkeen vatsat kurnien Heseen. Pitkästä aikaan jotain todella rasvaista ja suolaista! Ihanaa! Mut kyllä janotti sen jälkeen. Yleensä en ole juurikaan huomannut tollasta, mutta ehkä nykyään kuulen kehoani paremmin?
Ompelin sit vielä vähän, kunnes lähettiin koirien kanssa lenkille ja sit melkeinpä nukkumaan. Onnistuin maksamaan jotain, mitä en tarvitse mutta niin kipeästi kuitenkin haluan. Matka voi alkaa.
Eipä mulla oikein asiaa. Ajattelin, että vois lähiaikoina tehdä a) arvonnan, kun on kohta jo viidessadas postaus käsillä! Huikeeta. Mä en kyllä yhtään jaksa keksiä mitä arpoisin. Haluaisin arpoa Blythe -korttipaketin, mutta kun en ole vielä saanut aikaseksi tehdä kuvistani kortteja. Enkä oikein ilkeä arpoa jotain etukäteen...No, katotaan.
b) suosikit/inhokit listan.

Nyt ajattelin kyllä mennä yläkertaan. On muuten hassua, et nyt kun on aikaa, niin en ole puoliksikaan niin tehokas kuin töissä ollessani. Tai siis työelämässä ollessani. Meinasin kertoa jotain omasta työtehokkuudesta Isännöintiverkon leivissä, mut jokin (itsesuojeluvaisto?) esti.

Huomenna Batman! Ennen kaikkea innoissani Chrisin takia, tietty. Mua vähän jännittää josko se on liian pelottava.
Ihan Batman ensi-iltaa varten tilasin tämän paidan :)

Bunny on armoton Batman-fani

Nukeillekin on "nimekkäitä" vaatteita. Suosituin varmastikin Eurotrash (johon minulla ei ikimaailmassa olisi varaa, eikä ehkä kärsivällisyyttäkään niihin parin vuoden jonoihin!), mutta MegiPupu, jonka suosittu mekko Nickyllä yllä, on edullinen ja nopeasti saatavilla ja silti ah! niin trendikäs :)

Bunny näyttää ihan entisaikoijen elokuvatähdeltä. Niin upea. 
Näiden kuvien myötä toivotan teille kaikille oikein hauskaa torstaita. Tätä kirjoittaessani olen samalla haksahtanut jälleen Ebayn lumoihin ja muutaman kerran painanut nappia "confirm you bid". Naughty!!

Ai nii!!! Melkein unohdin. Olin kertomassa teille, että Huuto.netissä oli Blythe nukke myynnissä, Simply Vanilla (ei mikään kovin suosittu tai erikoisen hieno tyttö) todella edulliseen 67 euron hintaan, mutta sitten Pinpula innostuikin siitä, enkä sitten tietenkään halunnut ketään teistä kilpailemaan nukesta, joten pidinkin suuni supussa (kerrankin!) ja huudin tytön kaikessa hiljaisuudessa. Eilen päättyi huutoaika ja Pinja sai toisen tyttönsä! Hip hei! kohta meillä on 14 blytheä, plus 5 petiteä plus xx määrä LPS blythejä. Pure madness!

<3 Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti