lauantai 7. heinäkuuta 2012

Intoo piukassa taas jälleen kerran

Jos olisin sellanen tasapainoton, kylmä-kuuma -tyyppi, sanoisin, että nyt olis maaninen vaihe meneillään, mutta kun olen ihan oikeasti niin hyvin tasapainotettu uskallan väittää, että mulla vaan on todella hyvä potku tähän touhuun! Touhuan isosti jotain koko ajan, en kylläkään saa niin paljoa aikaiseksi kun toivoisin. On vaan niin paljon kaikkea tekemistä koko ajan, eikä aika ole loppumassa kesken, niin en ihan niin kovalla vauhdilla kaikkea toimita.
Lyhyesti:
kaikki tilaamani Sindy huonekalut tulleet. Osa aiheuttaa vielä vähän päänvaivaa. Tytöillä remonttia. Minä maalailen spraymaaleilla ja toivon, etten tee mitään tyhmää.
Olen repsahdellut ostamaan taas ihan älyttömyyksiä. Tai ei nyt sentään, mutta olen shoppaillut PALJON. Ja nyt himoitsen taas nukkejakin. Isosti. Läheltä piti tilanteita ollut jo muutamia. Momoko himottais, samoin joku uus käytetty Blythe. Petit Blythejäkin meinasin tilata.
Tukholman reissu lähestyy!
Olen jatkanut oikein hyvin syömistä ja juoksemista. Voin erinomaisesti. En syö pelkkää raakaruokaa, mutta roimasti enemmän kuin koskaan aiemmin. Uskon eläväni ainakin satakakskytvuotiaaksi! Ja jatkavani nukkeleikkejä ainakin satakakskytkuusvuotiaaksi!
Hieroin piparminttuöljyä (ei aromia!) inhasti kutiseviin hyttysenpistoihin ja hillittömän poltteen jälkeen kaikki kutina katosi!
Päänahkani ei enää hilseile (en millään olis halunnut kertoa päänahkani ikinä hilseilleenkään, mutta kun halusin niin kovasti kertoa siitä, miten joko syömäni ruoka tai syömättä jättämäni moska on saanut päänahkani voimaan niin hyvin)
Luen Paul Austerin kirjoja ahmien.
Tein aamulla mantelimaitoa. Nyt minun ei tarvitse enää ostaa kaupasta maitoa.
Haluaisin tehdä vanilja-aromin ohella myös minttu- ja mansikka-aromia. Onnistuuko? Vinkkejä?
Kamalan ihana askartelu/ompeluvimma! Olen tehnyt pehmopupuja!

Nyt täytyy mennä! Jatkan ehkä myöhemmin. Ai niin, yks juttu vielä. Oltiin siipan kanssa treffeillä. Käytiin syömässä Mayassa ja kotona pelehdittiin kuin vastarakastuneet. Moneen kertaan. Siinä teille! Menkää treffeille!

Huippukuvia tulossa! Nauttikaa! Ja vielä vastaus Anonyymin kysymykseen mansikka-aromista:
Moikkaloikka! Muistaakseni viimeisin mansikka-aromini on ostettu Helsingissä sijaitsevasta Behnfords -liikkeestä. Kyseessä oli Dr. Oetkerin värjäämätön (eli siis kirkas) mansikka-aromi. Niissä punaisissa aromeissa on usein E120, joka on siis tehty hyönteisistä, mutta kun tämä oli värjäämätöntä, ei siinä siis ötököitäkään ollut :) Voi olla, että joskus olen löytänyt mansikka-aromia myös Vii Voanista (etnisiä elintarvikkeita myyvästä kaupasta) mutta en muista nähneeni sitä siellä enää aikoihin. Toivottavasti löydät! Ollaan käytetty sitä muuten myös mansikkamaidon tekemiseen: soijamaitoa, tomusokeria ja mansikka-aromia - todella hyvää :D

Kaimalle vastaan ihan pian!! Kiitos jokatapauksessa kommenteistanne!

Summer Vacation

<3

Newest treasure

Miniature watermelon with miniature maggot


6 kommenttia:

  1. Mun Blythet on kateellisia sun Blytheille.

    Mä oon muuten oikeesti sellanen maanis-depis tyyppi. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tytöt on kyllä ainakin tällä hetkellä melko onnekkaita, kun olen jälleen niin innostunut puuhaamaan niille kaikkea. Mut sit kohta mä taas siirryn muihin projekteihin ja sit ne taas unohtuu. Mutta unohtuvat ainakin mukaviin asuntoihinsa. Paitsi ne raukat, joilla ei ole enää kotia :(
      Mä aina välillä mietin, et olisinkohan maanis-depressiivinen, mut en mä varmaan ole :) Toivottavasti jakselet niiden hitaampien kausien kanssa! Ja läheisesi niiden vauhdikkaiden ;)

      <3 Raisa

      Poista
    2. Kiits..:) eipä tässä enää vuosiin oo ollut superhitaita- tai vauhdikkaita kausia, noilla on taipumus lieventyä iän myötä. Pahinta on nykyään se että kesäisin ei saa nukuttua yöllä ;p

      Poista
  2. Ei mä en kestä, miten ihania kuvia! Ois kiva taas pitää Blythe-miitti joskus! Ja jos innostut hankkimaan lisää nukkeja, niin multa löytyisi. Oon aatellu hieman harventaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miyu!! Olen samaa mieltä, että olis kyllä mukavaa jälleen treffata! Aletaanko ihan oikeasti miettimään jotain? Voi ei, mä en missään tapauksessa olis halunnut kuulla sun kodinvaihtajista, mut KERRO!!!! Ketä olis lähdössä? (voi ei, ei näin. Ei hyvä.)

      <3 Raisa

      Poista
  3. No mä laitoinkin meiliä jo. Noita mietin ensisijaisesti, jotka laitoin siihen. Joistain muistakin voi tietenkin puhua. Mun nuket löytyy kaikki tuolta flikkeristä. Ja mä olisin kyllä NIIN valmis nukkemiittiin! Jos meitä olisi edes muutama tulossa. Mitäköhän kautta löytyisi. Mä oon taas niin pihalla kaikesta :D

    VastaaPoista