keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Lukemista, ompelua ja sulaa hulluutta

Tällä hetkellä "levylautasella", eli yöpöydän reunalla, ruokapöydässä ja lavuaarin päällä: Haruki Murakamin Kafka rannalla. en osaa vielä sanoa siitä mitään (muuta kuin että tuhti teos, sivuja 639) sillä just hetki sitten lopetin Paul Austerin Näkymättömän ja aloitin tämän uuden. Edelleen on myös raakaruokakirjoja välilukemisena. Lukeminen oikeastaan tällä hetkellä ainoastaan tapahtuu muita asioita samalla tehden, tai sitten just ennen nukkumaan menoa ja aamulla jos en ihan vielä jaksa nousta. Mutta muuten en malta istahtaa kirjan kanssa, liikaa vauhtia nyt taas kaikessa. Ehkä olen lievästi bi-polaarinen? Tunnistan tämän kauden itsessäni, kun tuntuu siltä ettei jalat ennättäis osua maahan. Kaikkialle kerääntyy kasoja ja läjiä, kun uusia ideoita pulppuaa muttei niitä oikein ennätä viedä loppuun asti. Kyllä siis jotain ja itse asiassa aika paljonkin saan tehtyä loppuun asti, mutta paljon tulee myös sotkua jota ei oikein ennätä eikä malta siivota. Ja ihan varmasti tähän vauhdikkuuteen liittyy myös tuhlausintoni. Se on ihan taas riistäytynyt käsistä. Enkä tiedä miten sen sais talttumaan, kun kerta tekee niiiiin kovasti mieli xx. Eilen illallakin ihan yks kaks yllättäen tuli jotain tilattua/huudettua. Ihan puskista, kaikkien hienojen suunnitelmieni ohi juoksi "musta hevonen" upeassa punaisessa tukassaan...miten tässä näin kävi. Tämä käytökseni kyllä ahdistaa minua, että ihan sekaisin en ole, mutta samalla kun ahdistaa huomaan, että olenkin jo ajautunut ebayhin ja siellä etsimässä käytettyjä muovinpalasia tai niille tarvikkeita. No, enköhän ihan pian saa tämän aisoihin. (Pakko!)
Eilen tein sitä soijamaitoa. Ei kyllä vedä maullaan vertoja kaupan maidolle, mutta kyllä se kelpaa, kun on kuitenkin niin paljon ekologisempaa. Ainakin ruoanlaittoon ja juomiseen teen sitten niitä pähkinämaitoja.

Eilen tein ihan älyttömän hyvän salaatin! En muista mitä kaikkea siihen laitoin, mutta ainakin siinä oli omenaa, tuoretta minttua (vähän), mansikoita, kauhee kasa lehtikaalia ja muutamia rimpsuja jauhosavikkaa ja maitohorsmaa, kirsikkatomaatteja, mantelimaidosta jäänyttä mantelimassaa, avomaankurkkua ja salaatinkastikkeen tein sotkemalla kylmäpuristettua rypsiöljyä, omenaviinietikkaa, kasvisfondia (!) ja agavesiirappia. Todella hyvää. Suosittelen. Minttu ja mansikka oli ehkä ne yllättäjät. Ja kastikkeen fondi.

Ompelusta vielä, kun on jo lukeminen ja sula hulluus käsitelty. Olen niitä nuken vaatteita siis ommellut. Eilen tein yhden mekon ja elämäni ensimmäiset onnistuneet kaulukset! Illemmalla, kun sade oli lakannut ja aurinko jälleen paistoi sain uutuuksiani vähän kuvattuakin. V-smash aka Ichigo on kyllä ihan tajuttoman kaunis! Ehkä kaunein nukkeni. Vai mitä mieltä?

Ai niin, kaimani Raisa, vastasin siihen sun hääkysymykseen eilen niihin kommenttijuttuihin. Jos et löydä vastausta, niin mä luulisin että tällä sivulla jossain on sellanen "hae tästä blogista" laatikko. Laita siihen häät, niin ekana kait tulee meidän hääjuhlasta kertova postaus. Sano jos et löydä, niin laitan linkin jonnekkin helpommin löydettäväksi.

Odottaako kukaan uutta Batman -elokuvaa? Mun mies ihan hyperisti! Mä menen nyt ompelemaan, täytyy tehdä lisää mekkoja :) Ai nii 2, ne kuvat :)

Lola wearing "eco" dress
Mekon punainen osuus Hapsimakkaran vanhasta pelipaidasta (sanoinko tästä jo eilen?)

Flowers?
Huppari ja paita minun tekemiäni. Huom! Hupparin narut :)

Ichigo and peony. Both gorgeous!
Upea Ichigo <3

Ichigo
Ichigon huppari toistaiseksi onnistunein hupparini

Just gotta love that hair!
<3 <3<3

<3 Raisa

3 kommenttia:

  1. Murakamin teokset on jeez. Tuota Kafkaa rannalla en oo lukenut mutta ne mitä olen, on mukavan spookyja.

    Just taas vaihteeksi ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron sitten kannattaako lukea! Oletko lukenut Suuren lammasseikkailun? Se on ainakin tosi hyvä, mun mielestä parempi kuin Norwegian Wood.
      Nukeista on niin helppo ottaa ihania kuvia, kun ne on itse niin ihania.

      <3 Raisa

      Poista
    2. Paras minkä olen lukenut on Sputnik, rakastettuni. :)

      Poista