torstai 24. syyskuuta 2009

Torstai - Thursday


Strawberry cake
Originally uploaded by Pinkkisfun
Pahoitteluni, etten ole pahemmin kirjoitellut. Töissä on ollut ruokatunneilla muuta puuhaa (tiesittekö, että dollari on ihan pohjalukemissa!) ja kotona on sitten taas ihan muut kuviot. (Ompelua, ompleua, ompelua)
Vein toisen suklaakakuista töihin, jossa se otettiin ilolla vastaan. Huoltoyhtiölle kiitoksena sängyn kuskauksesta vein Dalmatialais Pikku Kakkuset. Ja Cakey on oikeastaan pitänyt huolen kaikista muista leivonnaisista.

Olen melko kiitettävästi saanut uusia kankaita ommeltua, jos ei muuten niin ainakin joitain näytekappaleita ommeltua. Kunpa vaan olisi enemmän aikaa! Ruskean pupu-kaulaliinankin sain tehtyä ja nyt kovasti haluaisin tehdä lisää. Ensimmäinen kaulaliina tilauskin on vastaanotettu! Muutamia kauppojakin olen töissä tehnyt :)

Tilasin lisää miniatyyrejä. Vaikkei aiempi tilaus ole vielä tullutkaan. Mutta oli joitain tosi kivo juttuja...kankaita pitäis kans tilata. Löysin jotain tosi ihanaa, mutten nyt kyllä muista mitä.

Olin ruokatunnilla hakemassa kangaskaupasta valkoista fleeceä, niillä ei ollut (ostin harmaata!!!♥) mutta ne tarjos mulle valkoista, käytettyä hapsullista fleece kaulaliinaa! Olisin eurolla sen saanut...en ostanut.

Hauskaa päivänjatkoa! (kaksi päivää melkein itkuitta!!)

Sorry I haven't written! Been busy!

I took the other chocolate cake to work, where I was the hero of the day! ;) and I gave dalmatian cup cakes to the maintenance company who transportet Pinja's new bed from the store to our home. They were happy, too!
And Cakey were happy while taking care of all the rest of the bakings... ;)

I've been sewing a lot lately. Mostly new fabrics, but some custom orders and one fleece bunny scarf as well! Brown one this time! And I got order for white one! Yay!!

Oh! I'm about to have my own website!! Cakey is working on that! Yay!!

Gotta go! Bye!!

♥ Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti