keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Ostettuja uutuuksia

Tässä maanantaina postipojan tuomat ihanuudet!! En osaa oikein päättää, että mikä olisi suosikkini, tykkään huisisti flanelisesta eläinkankaasta, pinkistä jätskistä, ileikkäistä vihanneksista ja vaaleasta satuhevoskankaasta. Mikä on Sinun suosikkisi?

Maanantaina käytiin myös vanhuksien luona, koko ilta meni sitte siihen. Ja olin vielä viimeöisestä valvomisesta niin poikki, ettei saanut enää mitään tehtyä. Joten kankaiden käsittely jäi seuraavaan päivään.

No eilen olin sitten skräppi-ilta, joten kankaille ie jäänyt kuin vähän aikaa, samalla kun katottiin yhtä elokuvaa loppuun. Mutta kyllä ne on hienoja. Tänään pääsee ompelemaan! Yay!

Skräppäämässä oli oikein kivaa, vaikken saanut kuin kaksi sivua aikaiseksi. Mutta meninkin sinne myöhempää kuin normaalisti.

Weird pose Tässä yksi monista uusista t-paidoistani. On nyt kovin värikäs ja riemunkirjava vaihe meneillään. Tekee mieli ottaa kaikki luonnonläheiset ja hillityt värit pois kaapista ja korvata ne iloisemmilla.

Lääkärikäynnillä sain uusia lääkkeitä, uuden lääkärin (nyt mulla on niitä jo kolme!!) ja parkkisakot!

Heluna Fashion (www.helunafashion.fi) ilmoitti ottavansa Pinkkis -pussukoita kokeeksi myyntitilille!!! ♥ Eli ehkä jo ens viikolla sieltäkin voi hauskoja pieniä aarteitani ostaa!

Huomenna tatuointi! Jännittää!!

♥ Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti