keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Uutta yritystä kiinnostuksen herättämiseksi nettimaailmaa kohtaan


Cats small pencil case
Originally uploaded by Pinkkisfun
pööööööh! Välillä tulee sellasia kausia, että ihan kaikesta on otettava kuva ja äkkiä saatava se nettiin ja jotain tekstiä perään ja sitten toisaalta se innostus kuolee ihan totaalisesti ja konetta ei kotona edes avaa (töissä on pakko). Viime aikoina olen vaan ommellut ja ommellut. Penaaleita siihen yhteen isoon tilaukseen :) Ja aina välillä sitten jotain muutakin, ettei ihan tylsisty. Korujakin vähän tein, kun niitä kerta tilattiin.
Pulun myynti oli viime kuussa tosi pieni, Tampereella onnksi aika iso (mutta siitä jää mulle käteen niin pieni osa) ja siitä uudesta en sitten tiedäkkään..yhteydenpito niiden kanssa on ollut vähän heikkoa. Lupasivat kuitenkin kuun loppuun mennessä jotain infoa saada mulle viime kuun myynneistä.

Ollaan ens vuoden alussa menossa Jenkkeihin, Chris lähtee heti tammikuun alussa ja minä kolmen viikon perästä sitten. Joten nyt täytyy miettiä hyvin tarkkaan kaikkea mitä haluaa sieltä tilata, kun ei tarvii murehtia postikuluja eikä tulleja! Tilasinkin sitten eilen ison läjän hienoja kankaita liikkeestä joka rokottaa ulkomaisia asiakkaitaan ihän törkeesti. Siis postikuluista. Eipähän pääse rokottamaan nytte! Hiusvärejäkin tilasin. Nyt täytyis sitten miettiä vielä skräppikamat. Ja vegan essentialsin tilaus tehdään vasta sitten lähempänä matkaa.

Eipä muuta tällä kertaa :)

♥ R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti