torstai 29. huhtikuuta 2010

Hyvää Huomenta!

Mulla on sattuneesta syystä (siitä joskus toiste) ISO vimma shoppailla ja luoda nahkaani (kohta ihan kirjaimellisesti, kun aloitan hihatatuointini työstön ens viikolla) = uudistua. Köyhä ja ympäristön ystävä kun olen teen paljon ostoksia kirppareilla. Ja kyllä sieltä isommat elämykset saa kuin peruskaupoista. Yritäppä kuvan taulua löytää jostain Kodin Anttilasta... Tai jotain ihanista posliinieläimistäni! Thrift Store Treasures
Thrift store Treasures
Ei taida ihan helpolla onnistua!

Nyt meillä on Kriston kanssa tarkoituksena huomenna mennä kirpparikierrokselle. Toivottavasti Vapun läheisyys ei kauheasti vaikuta aukioloaikoihin. Kaikista eniten tykkään pienten paikkakuntien jeesuskirppiksistä. Niissä tavara on seissyt vuosikymmeniä ja sieltä löytää kaikista parhaimmat aarteet. Ihan ehdottomia suosikkejani ovat tietenkin omasta lapsuudesta tutut lelut ja koristeet. Ja tällä hetkellä metsästän innolla koriste-esineitä, kuten just noita posliinijuttuja.
Vaatteita en kauheesti jaksaa kattella. Oikeastaan juuri yhtään. Mutta yks hauska pointti onkin just se, että sama tuttu kirpputori näyttääkin ihan uudelta, aina riippuen siitä, että minkä metsästys on meneillään. Petivaatteita etin myös, en itselle siihen käyttöön vaan pussukoiden raaka-aineeksi. Muutaman kerran olen törmännyt ihan huippuaarteisiin, mutta se on melkein kuin lotossa voittaisi. Kaikista hienoimmat tässä kategoriassa ovat olleet my little pony -pussilakana, myyrä -pussilakana ja joitain pupu aiheisia tyynyliinoja tms.

Oon viimeaikoina leikellyt paljon kankaita, mutta nyt vaan pitäis keskittyä ompelimiseen ja ennen kaikkea tuotteiden myymiseen. Etsy ei oikein vedä ja MadeBy on jäänyt liian vähälle huomiolle. Ajattelin tässä lähiaikoina panostaa enemmän siihen ja koittaa joitakin eko/vegekauppoja, esim. HelunaFashionia, että josko ne kiinnostuis ottamaan myyntiin Pinkkistä.

Hauskaa Päivää!! Ehkä Vappuakin!



Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti