tiistai 6. huhtikuuta 2010

Pääsiäisen jälkeen.


Family3
Originally uploaded by Pinkkisfun
Kyllä oli hienoa olla piitkä viikonloppu kotona. Vuokrattiin leffoja oikein urakalla ja elokuvissakin käytiin. Minä ja Pinja Liisa Ihmemaassa ja pojat lohikäärmeen kesytystä katsomassa. Mä näin Liisan jo toistamiseen. Kyllä se on visuaalisesti niin hieno että! Mutta juonesta en kauheesti välitä.

Tehtiin ihan luksusruokaa, tai minä tein. Kristo teki yhden salaatin. Lauantaina oli äiti ja veli avopuolisoineen syömässä. Tarjolla oli hedelmäistä pinaattisalaattia vadelmakastikkeella, sitruuna-parsarisottoa (ekaa kertaa tein aikuisten risottoa sekä laitoin ruokaa parsasta!) ja I love Elvis brownieita.
Maanantaina syötiin ihan keskenämme (kun ei vieraat sitten tulleetkaan) vuorokauden punaviinimarinadissa muhineita soijaleikkeitä, sieni-kermakastiketta ja perunoita. Kyllä on hienoa olla vegaani!

Vinkki kaikille niille, jotka ovat parisuhteessa jossa on puolison ja hänen eksänsä lapsia, siis niin ettei ole omia lapsia, mutta puolisolla on entisensä kanssa...tai jotain...niin joka tapauksessa millä tehdä ihan paras mahdollinen vaikutus puolisoonsa on olla mahdollisimman mukava puolison lapsille. Tässä kohtaa en mahdollista, ettei liian mukavaa voi olla olemassakaan. Eli siis kaikille lapsille ei tarvitse olla mukava, mutta puolison lapsille sitäkin enemmän. Sama koskee perheessä entuudestaan olevia eläimiä. Vaikka kuinka ketuttais ja tuntuis, että puoliso tekee kasvatuksessa kaiken väärin, niin siihen ei parane hirveesti puuttua, ainakaan missään negatiivisessa mielessä.

Ei mulla sitten muuta!

Skräppipäivä tänään! Ihanaa!

Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti