tiistai 15. kesäkuuta 2010

Hukassa...


Picture 454
Originally uploaded by Pinkkisfun
mulla on nyt ajatukset vähän kateissa. Ei tästä taida tänään tulla oikein mitään.

Eilen kävin kirppiksellä ja löysin sieltä paljon kaikkea kivaa. Otin muutaman valokuvankin, mutta siippa ennätti sulkemaan koneen ennen kuin pääsin niitä lataamaan. Ostin alakerran hupaisaan vessaan (joka on ihan minikokoa ja täynnä kaikkea labra - ja sairaala-aiheista) apteekkarin posliinipurkin ja yhden mittapullon, hienon kukkatarjottimen, Minna no tabo -eväskassin, ilmeikkään jääkarhun ja mansikkakynäpurkin.

Illalla taas ompelin ja silitin tukikankaita elokuvaa katsellen.

Mun suosikkielokuvia on: Totoro, Battle Royale (1 osa) ja varmaan isoin suosikki Kill Bill vol.1. Kyllä mä tykkään tosi monista muistakin, mutta en mä nyt niitä muista. Ennen Pojan kuolemaa en juuri leffoja katellut, leffateattereissa kävin kuitenkin. Mutta sitten kun se kuoli ei voinut jättää itselleen tyhjää aikaa joten me alettiin kattoo elokuvia. Ja vaikka suuri suru onkin jo väistynyt, on leffojen kattominen edelleen meilla suosittu ajan viete. Se on harmillista, mutta ihan ok silloin kun täytyy kiinnittää tukikankaita :) Digiboxia meillä ei ole, joten telkkari ei muuten kyllä vie aikaa. Välillä kyllä tulee KAtamaria pelattua. Mutta ne on sellasia kausia. (ja sillon sitä kyllä pelataan niin, että jää ompelut ja ruoanlaitot...)

Tykkään lakusta. Ja nyt sitä tekee mieli. Ostin eilen 14 lakupötköä koirille, että vois ottaa lakupaloja mukaan lenkille, harhauttamaan ja kiinnittämään niiden huomiota silloin, kun tulee muita koiria vastaan, mutta ei ne tykännykkään lakusta. Eikä niitä kiinnosta niiden nappulatkaan. En tiedä olenko kertonut siitä, kun ne on ihan raivohulluja muita koiria kohdatessaan. Tätä ei tapahdu silloin kun niitä ulkoiluttaa yksinään. Hassuja koiria. Ne on oikeesti niin ihania. Riston kanssa on vähän ollut ongelmia, kun sitä pitää nukkuessa varoa, siis muiden tarvii varoa jos Risto nukkuu jossain mun lähellä. Risto ♥ Mami.

Edelleen ajatukset ihan hukassa...pahoitteluni.

R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti