perjantai 27. elokuuta 2010

Hyvästi Poika ♥


Goodbye Poika :.(
Originally uploaded by Pinkkisfun
Poika tuli elämääni silloin kun opiskelin Kokemäellä. Ja siellä vietti siis villit nuoruusvuotensa. Ja siellä varmaan useimmiten karkaili. Minä hyvää hyvyyttäni päästi sitä lenkeillä vapaaksi, uskoen että kyllä se nätisti takaisin tulee. Eikä se hitto soikoon koskaan tullut. Tai siis aina tuli, mutta ei nätisti. Välillä lenkit veny ja veny kun istä yhtä sai odotella.

Tästä syystä Pojan viimeiseksi paikaksi valitsin Kokemäen Orjapaaden kalliot. Sieltä on monta hyvää (?) muistoa Poikaan liittyen.

Lähettiin matkaan pari viikkoa sitten lauantaiaamuna. Meillä oli uudet koirat mukana. Sattumalta löydettiin ihan oikeille mestoille ilman mutkittelua, siltikin matkaan meni melkein kolme tuntia, koska välillä vesisade hidasti menoa. Ja sitten perillä tulikin takapakkia. Kalliolle johtava tie oli suljettu puomilla - siitä oli kuulemma tullut yksityisaluetta :( Mutta sitten me jätettiin auto siihen alas ja mentiin kävellen perille.

Melko lailla haikeeta oli :.( Mutta silti oli hienoa saada tää Poika-asia päätökseen. Letting my dog free
Hölmönä jätin kuitenkin vähän siroteltavaksi kotipihalle. Mutta kun Pinja ei ollut mukana...

Kotimatkalla käytiin kirppiksellä, onneks! Great thrift store finds! ♥
Kattokaa tota tarjotinta! Eikä lautasessakaan moitteen sijaa ole!

Mä teen joskus vielä paremman kirppis-postauksen.

Siinä meni safkis. Son moro!

Ai niin, Pinkkis ilmoitus! Ökömökö ottaa myyntiin Pinkkistä!! http://www.okomoko.fi Tekivät vielä superison tilauksen ja minä sain siitä kauan kateissa olleen kipinän ommellaommellajaommella!

Lisää Pinkkis -asiaakin tässä ihan lähitulevaisuudessa

♥ Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti