maanantai 30. elokuuta 2010

Ruotsin reissusta


...
Originally uploaded by Pinkkisfun
Oltiin tosiaan viettämässä kesäloman "huippuhetkiä" (tämä sen takia, kun kaikki aina kysyy, että kävittekö missään - ja siihen pitäis vastata, että joo käytiin kaikissa tosi eksoottisissa ja kaukaisissa paikossa) Tukholmassa. Oltiin hotellissa yks yö. Oli oikeasti tosi kivaa. Ja jos mulla ei olis lääkitystä tappamassa huippuja olis ollu vielä hauskempaa. Hermanssilla käytiin kahdesti - superhyvät sapuskat molemmilla kerroilla!
nom nom nom
Monia (?) muitakin kasvisravintoloita löydettiin, kyllä Tukholmalaisten kelpaa!
Ihan ekaks käytiin valokuvanäyttelyssä. Se kun sattui osumaan matkan varrelle ja ne osas mainostaa sitä hyvin. Picture 829
Picture 826
Toi pallopää oli mun suosikki ja ostin sellasen julisteen. Ostin myös hienoja kortteja ja kuvakirjan Japanilaisista kirjavista nuorista. (tällä reissulla en kahdesti miettinyt, että ostanko jotain vai olenko ostamatta - minä ostin kaiken mikä vähänkään kiinnosti ja olin tosi pa sen jälkeen).
Käytiin viemässä hotellille romppeet, sitte kierreltiin ympäriinsä. Keskustassa käytiin kerran, mun piti päästä Åhlens -tavaratalon Muji -osastolle. Ostin kaikkea kaunista ja yksinkertaista. Sieltä käveltiin vanhankaupungin kautta takas Södermalmille. Koluttiin kirppiksiä ja pikkuputiikkeja. Ostin todella paljon kaikkea. Ainakin uh... no, jotain ruokajuttuja, mekon, seinälle laitettavan peuranpään (tästä tulee kuva myöhemmin!), peurakoukkuja ja kirppikseltä Peppi Pitkätossu ja MLP -kangasta! ♥
Deer candle

Lapset viihty myös ihan hyvin, vaikka ei mentykään huvipuistoon. Chris tais ostaa enimmäkseen vaan jotain vegeruokia.
Picture 859

Ai nii, siellä oli edelleen Prinsessa Hääsälää! Arvaa ostinko!! Ostin koristelautasen (ei virallinen), magneetin, pienen kulhon, pinssin ja ison kortin (kaikki "aitoja") . =D Prinsessat on ihania!

Laivalta ostin melko vähän karkkia, mutta paljon kometiikkaa. Tai siis paljon siihen nähden, että 99% siitä myydystä on mulle sopimatonta. Mutta löysin yhden hyllyn, jolla oli sellasta luonnonkosmetiikan tyylistä. Tai jotain. Ostin pirun kalliin yövoiteen ja silmänympärysvoiteen!!! Ai nii, siellä oli Hello Kitty Pez keräilysalkkuja. Ostin sellasen. Myyjä jotu leikkaamaan siitä päältä jonkun muovin ja sit teippaamaan sen takas. En mä sitä sit enää halunnu :( Mutta sain vaihtaa sen teipittömään :)

♥ R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti