Mä osallistuin tässä hiljattain Animalian järjestämään leivontakilpailuun - Enkä pärjännyt! ISO PÖH! No joo. Ihan sama. (ei oikeesti)
Tein niille Satumaisen Ihanan Suklaapiirakan. Tappiostani sisuuntuneena tein reseptistäni vieläkin paremman, tai miten sen nyt ottaa, mutta muokkasin sitä vähän kuiteskin.
Vielä vähän ennen kuin aloitan. Tää on tuhottoman helppo tehdä, raaka-ainekset on todella simppelit ja niitä saa pienistäkin kaupoista, maku on just kohdallaan - voiko enempää toivoa?
Tässä teidän käyttöönne Vielä Satumaisen Ihanaisempi Suklaapiirakka, 1-12 hlölle
Pohjaan tarvitset 15 kpl Digestive keksejä, todella hyvin murskattuna
150 g sulatettua margariinia (sinistä Keijua)
3 rkl sokeria
2 rkl kaakaojauhetta, voi jättää pois (kuvan piirakassa ei ole kaakaojauhetta)
Sekoita kaikki ainekset huolella, painele piirakkavuoan pohjalle, jäähdytä pakastimessa n.30-60 min
Täyte
2 levyä Pandan Hurmaava Tumma suklaata
1 paketti pehmeää tofua (silken)
n.200-300 g tai sinne päin, ite laitoin suurin piirtein ton verran ja olis voinut olla enemmänkin maapähkinävoita
n. 2 rkl vaaleaa siirappia, voi jättää pois tai laittaa enempi riippuen miten makeasta tykkää
Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää mp-voi.
Survo tofu sauvasekoittimella sileeks, lisää kaikki muut aineet ja sauvo huolella. Kaada täyte jäähtyneen pohjan päälle. Hyydytä kylmässä n. 30 min.
Koristeeksi/kevennykseksi
1 prk Vispiä
1 tl vaniljasokeria
Vatkaa Vispi kuohkeeks ja niin kovaks vaahdoks kun saat, pursota miten haluut.
Nauti.
Tässä vielä kuva Kenaista!
♥ Raisa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti