tiistai 12. huhtikuuta 2011

Lapsi on terve kun se leikkii...

Nyt tulee niitä kuvia!

Ekassa kuvassa näkyy Bambin uusi mekko ja pussilakana, ompelin molemmat eilen :) Pussilakanan sisällä on fleecepeitto.
bambi4

Tässä vähän höhlä kuva, kun se selkeesti nojaa seinään, mutta kun Bambilla on uggsit (itse en niitä käyttäis, mutta Bambilla ne on söpöt)
bambi15

Tässä alakerran herkkukauppa, sillä ei ole vielä nimeä, mutta nyt se alkaa oleen pikkuhiljaa valmis.
bambi12

Tässä tiskiä, tiskillä on kassakone, joka aukeaa, sisällä on seteleitä ja pari muovista pientä kolikkoa ♥
bambi18

Bambi ostoksilla
bambi17

Eilen tosiaan uskaltauduin tekemään sille A -linjasen mekon. Aika hyvin se onnistu :) Takinkin se tarttis, ja tietty lisää vaatteita. Usutin Pinjan kysymään luokkakavereiltaan Brätsien vaatteita...

Ai nii, viikonloppuna tein kipsistä juttuja! Niistäkin voi ottaa kuvia, sitten kun ne on maalattu. Osa kasvijutuista on kyllä sellaisenaan valmiita. Vitsi kun sais sen vessan pöntön ja lavuaarin! Jumbossa olisi barbien kph setti, mutten raaski sitä ostaam kun siinä olis mulle käyttöön vaan se pönttö, ja amme jäis ihan tyhjän pantiksi, hintaa oli kuitenkin yli 20 euroo.

Ihanaa on ollut pyöräillä töihin! Kauhee hiki vaan tulee. Ja nälkä!

Mutta nyt täytyy taas mennä! Paitsi unohdin, että laitoin just yhteen kommenttiin, että olisin myymässä omia, ylimääräisiä nukkekoti juttuja, kiinnostaisko ketään? Lupaan, että halvalla lähtee, ainakin siihen nähden mitä itse olen niistä maksanut :)

Moikkis! Ihanan aurinkoista päivää teille kaikille!

♥ Raisa (ja Bambi)

6 kommenttia:

  1. IHANAN näköstä! :) niin kivoja noi kaikki herkut..

    VastaaPoista
  2. Mä vaan oon täällä kuolannu noita nukkekotijuttujasi ja joskus olisi haaveena sellaisen hankkiminen, joten enemmän kuin mielelläni olisin yksi ostajaehdokas :)

    VastaaPoista
  3. Hei umm niin, pääsit blogiin:
    http://avaluves.blogspot.com/2011/04/viva-la-finland-prt1-pinkkis.html
    jos siinä on jotakin epäoikeita tietoja, tai tahdot muuten vaan että muutan jotakin, niin sanothan!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa! Kiitos kommenteista! Luin Ava sun postauksen ja vitsi se oli niiiiiiin ihana!!
    Onko mulla sun osoite? Laitatko sen kuiteski vaikka sähköpostilla pinkkisfun(at)gmail.com, musta tuntuu, että yksi sininen siipi olis saanut just uuden kodin :)
    Ja muille! Ihanaa, että olette niin innostuneita nukkekotijutuista, tiedän että jatkossakin on ainakin muutama, jota ne kiinnostaa. Mun mies on ihan kypsynyt koko touhuun (näytän sille aina kaikki uusimmat jutut, hyvin yksityiskohtaisesti, eikä sitä kiinnosta Bambin kipukoukut tai siivilät - kumma mies!), hyvä että voin teille sitten purkaa intoani!
    ♥ Raisa

    VastaaPoista
  5. Mulla olis yks nukkekodin vessanpönttö, en tiedä sopisko se sulle, mutta ehkä voisin luopua siitä (kynsin hampain). laitanko joku pvä kuvaa, vai tuutko pyötähtämään Amaliassa?

    VastaaPoista
  6. Ihanaa Mira! Onko se minkä kokoinen? Jos perusnukkekoti pönttö, niin sitte se on liian pieni, Bambi on melkolailla Bratzin kokoinen, tuplasti isommalla päällä vaan :)

    ♥ Raisa

    VastaaPoista