torstai 2. heinäkuuta 2009

Eläinlääkärissä - at the vet

Eilen Poika oli tosissaan eläinlääkärissä koko päivän, töitten (ylitöiden!) jälkeen meni katsomaan, että joko sen sais kotiin. Sieltä piti tulla soitto, mutta kun ei ollut mitään kuulunut vielä viiteenkään mennessä päätin kotimatkalla käydä kysymässä. Pyysivät odottamaan, kun ei olleet paperit vielä valmiina. Mulle tutiin myös resepti, jolla voisin odotellessa käydä hakemassa uudet lääkkeet, kammion käytön he näyttäisivät myöhemmin. Kammion!? Reseptistä huomasin, että Pojalle oli määrätty hengitettävää kortisonia, siis astmapiippu! Ja uusia mahalääkkeitä. Eikö tämä siis viittaisi siihen, että lääkärit on löytänyt jotain, jota näillä lääkkeillä lähdetään korjaamaan! Ihanaa! Uutta toivoa ilmassa!
Lääkkeet haettua maksoin lääkärilaskun (sekin oli arveltua hieman pienempi - jee!) ja lopulta sain Pojankin tavata. Se oli kyllä niin iloinen kun näki minut ja niin olin kyllä minäkin! Ihanan pirteä ja eloisa.
Hoitaja sitten kertoi kaikista löydöksistä ja uusista lääkkeistä. Aika paljon siinä tuli kaikkea, mutta loppujen lopuksi oikein mitään ei ollut löytynyt, keuhkoissa jotain muutoksi jotka vois viitata joko kasvaimeen tai sitten tulehdukseen. Kortisoni tabletit yritetään korvata sillä hengitettävällä tavaralla. Lääkkeitä on tällä hetkellä viittä erilaista, kaikkiin liittyy jotain erikoista aikataulua ja järjestystä, miten annetaan ruokailuun ja muihin lääkkeisiin nähden. No, kyllä me siitä selvitään.

Kotona pääsinkin sitten lenkin jälkeen ompelemaan, oli taas pari tilausta :). Poikaystävä laittoi ruoan minun surrutellessa koneella. Kellottaessani ompelua sain parhaimmillaan alle 18 min ommeltua yhden kolikkopussin! Tähän ei kyllä kuulunut silittäminen ja kankaan leikkuu, jotka nekin vie aika lailla aikaa. Päivällisen (herkullista "pekonijuusto"- linssikeittoa, johon Chris on ihan hullaantunut) jälkeen takas ompelemaan. Sain aikaa klo 23 asti. Sitten tulee kuulemma lopettaa ja olla tyttöystävä.

Sain ommeltua sen mitä halusinkin, tein tosi kivan meikkipussin Hello Kitty kankaasta. Se kangas on itsessän jo melko tukevaa (topattu) ja laitoin sitten vielä tukikankaan vuoreen. Näin ollen siitä tuli oikein tukeva.

Nyt olen taas ihan intoa piukassa kotiin menossa ompelemaan ja leikkelemään kankaita. Vähemmän innoissani olen pakkaamisesta. Pah. Reissaaminen on tosi kivaa, mutta siihen valmistautuminen ei ole ollenkaan niin hauskaa. Onneks otetaan auto mukaan, voi niin paljon huolettomammin pakata. Ottaa mukaan ylimääräistäkin. Aion ottaa mukaan kankaita, kaavoja ja sakset, jotta voin leikellä valmiiksi pussukoita :) Tänään täytyy hakea koiralle ruokaa ja viedä se poliisin tekemä ilmoitus rekisterikilven uupumisesta katsastusasemalle. Tästä syystä saan lähteä aiemmin! Iskä toi autojääkaapin, jotta voidaan herkutella tien päälläkin. Tukholmassa on ihana vegaaninen kauppa, josta aiotaan ostaa kaikkia herkkuja mitä täältä ei saa.

After working over-time yesterday I went to get Poika from the vet. While waiting there, tehy gave me the um...bad spelling ahead...prescribtion...to go get his new medicine while waiting. They gave him the same stuff asthma people have, the pipe thing! And a chamber so he can inhale it. And some new stomach meds. All together, now he's taking 5 different meds. And all of them have some rules to them...like he has to get this med 30 min before eating, but no other med should give with in one hour. The other med should be given two hours after his meal. And so on...interesting. But anything for Poika.

Oops! I need to go! Will continue later on. Blah...I don't wanna go back there again...Not that it was anything bad or anything, just don't feel like writing about so old stuff...I was really excited about sewing and Poikaystävä wasn't mad anymore and he gave me time to sew until 11 pm. Fair enough. Made really cute Hello Kitty make-up pouch that was really sturdy (is that a real word? - I think it is)


♥ Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti