keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Tyhmä päivä - Crappy day

Jostain kumman syystä eilinen oli, kaikesta innosta huolimatta, tosi mälsä päivä. Töissä ei mitään ihmeempää, odotin vaan että olis päässyt kotiin ja ompelee (oli maanantain jättämä aukko kaikessa puuhastelussa, kun oli kaveri käymässä). Kotona sitten tein pikapikaa ruokaa (olin ostanut ekaa kertaa Asokasta tofupyöryköitä - aika surkeita) ja sen jälkeen sitten koko illaksi yläkertaan. Mulla oli yksi tilaus, joka piti tehdä ja sitten halusin kokeilla meikkipussia ja peruspussuikoita. Yhtä penaalia ratkoin ja uudelleen ompelin varmaan kolme kertaa, eikä siltikään tullut hyvää. Joku kumma juttu on ohuen kankaan ja tukikankaan kanssa, ihan kun tukikangas kutistuis silitettäessä niin, että itse kangas sitten menee ilkeästi ryttyyn. Paska juttu.
Jokatapauksessa, sain kaiken valmiiksi mitä olin suunnitellutkin. Yhdessä ihanassa kukkarossa huomasin jälkeen päin olevan reiän vetskarissa. Kiva! Kello alko olee jo tosi paljon ja vielä piti tehdä nettiurkinta, eli tarkistaa jos vaikka joku olis ostanut jotain, tai Facebookissa olis ollut jotain kivaa, tai jos vetskareista olis tullut lasku ja sitten piti maksaa aiemmin tilaamani kankaat. Ja Sokerin vessakin piti siivota, kun poika ei sitä osannut...Johan siitä Poikaystäväkin hermostumaan. Ja sitten hermostuin minäkin ja kaikki oli ihan syvältä. Suikussakin piti vielä käydä. Taas oli yli puolen yön kun menin nukkumaan. Onneks ei tarvinnut herätä ihan niin aikaisin, sillä Pojalla oli eläinlääkäri aamulla, jonne mun piti se viedä. Siis ennen töisin menoa. Tai siis öö..jotain.

Aamulla Poika lääkäriin, joka oli iloisesti 40 min myöhässä, kun niillä oli henkilökuntavajetta. Jokatapauksessa ne otti Pojan tutkittavaksi, tekevät vatsaultran ja ottavat keuhkoista röntgen kuvat. (arviolta 300-500 €). Jos siitä ei mitään selviä jatketaan tutkimuksia tähystyksellä (sekä keuhko että vatsa -arvio 500-700 €). Ja ei siitä varmana mitään löydy. Ei ole koskaan aiemmissakaan tutkimuksissa löytynyt. Se on se saakelin kortisoni mikä tämän aiheuttaa.

Eläinlääkäristä ajoin poliisiasemalle, tekemään ilmoitusta kadonneesta rekisterikilvestä. Sielläkin sain odottaa, mutta odottaessa kuulin kyllä melko hauskoja juttuja...sinne tuli semmonen alkoholisoitunut pariskunta, joka ilmoitti, että sen miehen nimissä oli nostettu 1000 € pankkilaina. Vuonna 2005. Laina on kyllä takaisin maksettu, mutta nyt heillä on maksuhäiriö. Ja lainasta he saivat tietää vasta tänä vuonna, verokortista...mielenkiintoista.

For some reason I had really crappy day yesterday. I was really excited to get home from work, to get something done, since I couldn't do anything on Monday 'cuz I had a friend visiting. So I had a lot of catching up to do. Before I was able to run upstairs to my carft room I had to feed the family. I had some tofu stuff from the one and only vegan store in the country and it sucked. uh, anyway after dinner I was free to sew. So that's what I did. But it sucked big time. I had to rip this one seam twice to get it right and then I had problems with the um...support fabric which you iron on to the actual fabric to make it thicker and um...something. It seemed to shrink while ironing it on and that caused the actual fabric to wrinkle. F**k! After all I did get everyhting done I was supposed to do, but it took so much time. It was getting really late and I still had tons to do. Poikaystävä (boyfriend in Finnish) was getting mad and so did I. After some computer stuff, bunny stuff and fixing some shorts for the Mad Man and quick shower I was able to go to bed.

In the morning I took Poika to the vet. She was really late. So annoying. But they took him in, to do ultra sound check up on his stomach and to take x-rays of his lungs. Hopefully that's enough to figure out what's wrong with him. The estimate for this is 300 to 500 euros. And if tehy still don't know what makes him throw up all the time they are going to do something more and that's going to cost 500 to 700 euros on top of that. Nice! I'm sure they won't find anything. They never do. That do has been into so many tests and stuff and the only thing they have to say he's old...like I didn' know that. (He's almost 13)

After that I needed to go to the police station. Some jerk stole license plate from my car. In order to get a new one I needed this paper from the police. While waiting for it I heard some amazing stories...one alcoholic couple came in and said somebody took a loand from a bank, pretending to be him...five years ago...hmm...poor police...

Take care!

♥ Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti