torstai 30. heinäkuuta 2009

I ♥ Pinkkis


I ♥ Pinkkis
Originally uploaded by Pinkkisfun
Todella tuottelias päivä takana! Lasten ollessa Mikolla ja Poikaystävän, josta saattaa olla tulossa Cakey ;) , kokatessa sain minä keskittyä ompelemiseen. Viimeistelin 17 pussukkaa!!! Enkä kyllä muuta sitten tehnytkään. Kuvassa on myyjäisiä, ja lopulta tietty Etsyä, varten tehdyt pussukat. Yhteensä 24. Tekisin varmaan enemmänkin, mutta ei ole vetskareita. Ja hyvä niin, nyt pystyn sitten keskittymään koruihin ja leipomisiin.
Aamulla heräsin 6.15 ja menin sitten, kun kerta ihan pirteä olin, yläkertaan järkkäämään asioita. Sain jotain myyjäisjuttuja tehtyä ja aloin sitten hiomaan valumuovikoruja. Kyllä minä olen ahkera :)

Käyntikortteja sain muutaman leikattua, mutta koska se oli niin hankalaa tehdä sängyssä jätin ne sitten tälle päivälle.

Yasterday was so productive day! I'm so proud of myself! I finished 17 pouches/purses!! That's amazing! That's about everything I did. Kids were at their dad's and Poikaystävä, who might change into Cakey, which is short for Cakeybake, which is Babycake twisted around...or something ;) Anyway, I like calling him Cakey. He's so cute♥ I got a surprise for him! I'm soooo bad with surprises!! I ruin them all the time cuz I can't wait!

I woke up 6.15am this morning and since I wasn't tired anymore I got up and went upstairs to work on resin jewelry :)

1 kommentti: