maanantai 18. lokakuuta 2010

Kiitollisuutta ja kohtuutta

Oikein hyvä ja tuottelias ja silti rento viikonloppu takanapäin. Lauantaina heräsin jälleen hyvissä ajoin, en menny juoksemaan koska tiesin olevani lähössä myöhemmin keskustaan, teettämään valokuvia ja viemään pussukoita Heluna Fashioniin. Mutta ensiks ne pussukat piti saada valmiiksi, joten ei muuta kuin ompelemaan. Yhteen mennessä olin saanut kaiken valmiiksi, mutta sitte tajusin, etten millään kerkiäs Helunaan ennen kuin ne sulkee :( No lähin sitte kirppikselle (ekaa kertaa tehtyäni päätöksen olla ostamatta mitään), tai siis oikeasti menin ostaa koiranruokaa (tästä lisää myöhemmin)ja se kirppis nyt sattuu olemaan siinä vieressä. Vitsi, siellä oli nyt niin paljon kaikkee sellaista, joka olis tehnyt mun elämästäni niin paljon hienompaa. Ostin Pinkkikselle kaks tarjotinta ja vuorikankaaksi jotain hauskaa materiaalia. (ja Pinjalle sijauspatjan, mutta sitä ei lasketa, kun oikeasti tarvitsin sen. Ja se oli kuitenkin käytetty. Vitsi, en kyllä yhtään ymmärrä miksi tästä kerron. Ei ole mitään huipentumaa tulossa tai mitään. Anteeksi.

En menny sitte kaupungille ollenkaan, ku ei siinä olis ollut mitään järkeä polkea kahta tuntia joidenkin valokuvien takia. Joten menin ompelemaan.

Koko viikonlopun aikana en ole muuta tehnyt kuin ommellut, syönyt, katsonut elokuvia (Be kind, Rewind ja joku ihan hullu uutuus) ja laittanut ruokaa. Ja lukenut. Lukemastani olen nyt innostunut opettelemaan kohtuutta, joka on ihan täysin vierasta mulle. Mutta vastakohdat vetää puoleensa tai jotain. Anteeks, ei tästä tule yhtään mitään.
Ranskalaisia viivoja:
- kohtuus
- kiitollisuus (lähetin spostilla kiitosviestit H:gin Vedelle ja Hesylle) (3 asiaa joista olen kiitollinen 1. uutta musiikkia iPodissa, hieno maisema polkiessani töihin, uusi asfalttipäällyste)
- tein ekaa kertaa elämässäni vegaanista pannaria Härkäpapua Sarvista kirjan ohjeella - superhyvää!!! Nyt jo mielessä useita keinoja, miten sitä vois muokata...
- kuvaaja innostunut Puputytön juhlakirjasta!
- 3 leipää leivottuna ihan miten sattuu ilman reseptiä tai minkäänlaisia mittoja (veden mittasin) ja tuli ihan super (sateenkaari) ihanaa leipää
- Ökömökön iso tilaus saatu päätökseen
- Heluna Fashionin tilaus tehty
- perjantaina kaupassa meni tän viikon ruokiin alle 30 euroa!!!!! Huippua! Ok, margariini unohtu ja mölöä tarvii lisää, mutta muuten pitäis olla ok
- tein raakatattaripuuroa ja se oli ihanaa
- tänään potkunyrkkeily ♥
- haluaisin kuvata eläinten päivän juhlan kuvat Vanha Markki nimisessä eläinten vanhainkodissa, mutta se on Seinäjoella ja mulla ei ole autoa.
- lähen tänään töistä ajoissa teettään valokuvia
- Hyrrä puras mua reidestä ohi mennessään
- Moikka!
- ♥
- Raisa

1 kommentti:

  1. Olitpas ahkera!:)
    Kuule, sä laitoit mun blogiin siitä la sinellijutusta,niin mikä se siis on,mitä maksaa, miten voi osallistua?

    VastaaPoista