perjantai 1. lokakuuta 2010

Ompelua


Picture 972
Originally uploaded by Pinkkisfun
Olen pitkästä aikaa innoissani ompelusta! Siis innoissani siihen malliin, että se pyörii mielessä koko ajan ja odotan vaan, että pääsee surrutteleen! Eilen ja toissapäivänä olen piirtänyt Chrisille leikattavaa ja nyt pitäis olla ainakin Ökömökön tilaukseen kaikki kappaleet leikattuna. Ja vetskaritkin on tilattu ja ne varmaan tulee ens viikolla. Uusia kankaita en ole tilannut eikä iha oikeasti ole tarviskaan, vielä on niin paljon ihan koskemattomia paloja, ettei yksinkertaisesti SAA tilata uusia. Eilen kyllä vei ison läjän kankaita alas, jotta voin tässä lähitulevaisuudessa elokuvaa katsoessa kiinnittää tukikankaita. Ja sitten pääsen niitäkin leikkelemään ja lopulta työstämään! Jee!
Picture 973
Picture 962
Eikö olekkin melko ihania kankaita!
Pitkään kestänyt tasainen nousu painon suhteen vihdoin kääntynyt iloisempaan suuntaan! Mutta nyt keskityn kankaisiin, enkä ollenkaan ihroihin!

PERJANTAI!♥
Ai vitsi, Ebayssäkin myydään poneja... Tilasin Amazonilta kaksi kirjaa, molempia olen himoinnut pitkään ja nyt lopulta tilasin: Shut up and smile ja Vegan Lunchbox.

Ebayllä huudan MLP varsaa rattaineen ja useampia vaatteita.

Eilen kirjastosta hain Ekovuosi Manhattanilla kirjan, vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta.

Jes, kohta pääsee kotiin! Viikonloppuna täytyy leipoa Vadelmaunelmia ja Vohvelisankareista rimanalitus versioo. Ja auttaa Pinjaa kavereineen leipomaan Täydellisiä. Ja sunnuntaina tosiaan tulee äiti ja veli tyttöystävineen syömään. Menun saatte myöhemmin kun en sitä nyt muista!

Pirskahdellen,

Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti