tiistai 6. syyskuuta 2011

Kuvia ja vmäisiä autoilijoita

Pahoittelun näin kärkeen, etti mulla ole hienoja kuvia niistä hienoista asuista viime viikonlopulta. Mua ujostutti pyytää ketään kuvattavaksi, vaikka oikeesti se todellakin kuulu siihen koko touhuun, että asuja kuvataan. Niillä oli ihan omat poseerauksensa, parhailla useampia :) Ida kerto, että siltä oli pyydetty kuvauslupaa ja sitte vielä kysytty, että olisko sulla muita asentoja tai jotain :) Hassua!

Mutta tässä meidän pöytä ja me, erotuttiin kyllä ihan eduksemme myyjien joukosta :) Jotkut kerto huomanneensa meidän pöydän jo toiselta puolelta salia, kun se oli niin pinkki :)
Planet Ida and Pinkkis

Mulla oli sitten ne korkkarit ja reippaana köpöttelin niillä melkein koko viikonlopun. Tai kyllä mä aika paljon olin sukkasilleen, kun ei vaan yksinkertaisesti jaksanut.

Nii, mulla on taas tarve avautua autoilijoista...maailman runkuimmat kuskit oli samaan aikaan liikenteessä perjantaina Tampereelle mentäessä... ainakin kaks idioottia (miehiä, tietenkin!) oli ihan takapuskurissa kiinni mun ohittaessa (lievää ylinopeutta ajettaessa) joitakin hitaampien kaistalla olevia. Mä sitten piruuttani laskin nopeutta oikein huolella. Mutta kuitenkin silleen, ettei ne päässyt myöskään hitaammalta kaistalta ohi. Siitäs saitte, sontiaismolottajat. Vähän samaa oli aistittavissa takasinpäin tullessa, mutta sellasia, jotka kyllä tajus sitte jättää jotain rakoa väliin, kun huomas, että hiljennän tahallaan.
Sitte eilen luin jostain vanhasta Hesarista kuinka kaksi jalankulkijaa oli joutuneet väistämään hurjastelevaa autoa suojatiellä ja sitten oikeutetusti näyttäneet keskari perään, tämä runkkuautoilija olikin siitä vetänyt herneen todella syvälle nenäänsä, kääntynyt takaisin ja kaverinsa kanssa hakannut toisen niistä jalankulkijoista... että silleen. Osalla porukasta viiraa niin pahasti, ettei niiden pitäis olla olemassa ollenkaan. Ehkä ajokorttia varten tulis suorittaa myös joitain psykologisia testejä...
Mä leikkasin sen jutun talteen, muistutuksesi itselleni, että vähän yrittäisin hillitä sitä suuttumustani liikenteessä, mä kun en valikoi, että kenelle sormeni nostan tai syljellä kostan. Kerranhan mustalaiset pysäytti autonsa ja sieltä alko joku häiriintynyt äijä huutelee, kun mä osoitin sormella heidän tehneen väärin.
Vaikka pyöräilijä jääkin melkein aina kakkoseksi auton ja pyörän törmäyksessä, on pyöräilijöillä silti yksi etu, nimittäin aina voi ottaa rekkarin ylös ja selvittää omistajan henkilöllisyyden...sen mitä sillä tiedolla sitten tekee on ihan jokaisen oma asia...

Eilen oli kotiutunt Heluna Fashionin paketti, kaks vaatepakettia ja vielä toinen painos Puputytöstä! Ihanaa! Mutta vieläkään ei vetskareita :( Yks vaatepaketti uupuu myös, sekin jenkeistä. Siellä on ihan varmaan taas joku tukos ulkomaan posteissa. Tylsää. Mut toisaalta olin ihan tyytyväinen, sillä mun pitäis ommella isoja meikkipusseja Ofeliaa varten, mutta nyt en voi, kun ei ole niitä vetoketjujakaan. Sit mulla on yks pieni tilaus, jota en myöskään pysty viimeistelemään, kun ei ole pitkiä vetskareita. Sen kyllä haluaisin saada tehdyksi.
En onnistunut saamaan kauheen kivoja kuvia myöskään nukeista, kun C karju mua alkaertaan kattoon elokuva loppuun, mutta tässä nyt jotain kuvia niiden uusista vaatteista.
Girls wearing their new outfits

Lola and Candy playing video games, both wearing a new outfit

Angelina wearing new outfit

Ja tässä lisää Tracon kuvia.
Kimono Customer :)

_MG_9737

_MG_9733

Viime viikolla kun olin lääkärissä käymässä kävin samalla Ruohonjuuressa, vaikken siitä niin kauheesti tykkääkkään, kun se on niin kallis ja pyörii niin kovasti kaiken super foodin ympärillä, mutta kun se siinä matkan varrella oli, niin hain sieltä evästä Tampereelle. Ja herkkuja kotiin. Ostin "lihapullia"! Se oli niin hassua! Ostaa lihapullia! Siis tietenkin ne oli 100% vegaanisia, mutta ihan lihapullien näköisiä. Ne pyörykät mitä peruskaupoista saa, ei ole vegaanisia :( Siis ne soijarouhepyörykät, niissä on kananmunaa :(
No, Chris oli kiltti ja säästi pyörykät minun avattaviksi. Eilen sitten avasin sen, kun tehtiin pizzaa. Söin muutaman ihan kylmänä, suoraan paketista. Se oli hassua. Ne oli todella hyviä. Puolitettiin niitä sitten pizzan päälle. Tosi herkulliset pizzat tuli :) Otin kuvan, mutta latausvaiheessa kadotin sen jonekkin :(

Syödessä katottiin elokuvaa "Voittamaton" (tms.) Mä olinkin sitä jo vähän odottanut, nähtyäni trailerin jossain. Se oli tosi hyvä. Välissä käytiin yläkerrassa, mä selvitin kaaosta ja C teki läksyjään.

Kenai on taas kovin hätääntynyt meidän poissaoloista. Se tekee ihan käsittämättömiä tuhoja sillä aikaa kun ollan pois...eilen se oli aukassut jääkaapin ja pakastimen, levitellyt ruokia ympäriinsä, rikkonut vähän pakastimen ovea, repinyt tiskikoneen vesiletkua, repinyt vaatteet ulos vaatekaapista ja muuta kivaa pientä...

Tänään töistä Jumboon ostaan pupunruokaa ja flaieripaperia. (toivottavasti ne vetskarit ei vieläkään tulis ;)

moikka.

♥R

2 kommenttia:

  1. Kiitos IHANISTA koruista <3 Koska olin pölkkypää enkä ostanut sitä hienoa ponikuvioista pussukkaa (jota en kyllä ehkä edes tarvitse...vai tarvitsenko... ehkä joskus tarvitsen) tulen Ofeliaan hakemaan sen pois, jos se on vielä jäljellä. XD

    -Annika :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, Annika! Kiitos itsellesi! Mulla pitäis olla vielä yks MLP kukkaro jäljellä ja mahdollisesti saisin aikaseksi lisääkin, kun ne on kuitenkin niin ihania, että monet tykkää niistä :) Laitan kuitenkin sinulle sivuun yhden. Tervetuloa Ofeliaan!!

    ♥ Raisa

    VastaaPoista