maanantai 7. tammikuuta 2013

Pinkkis Tehdas

Nyt on kuulkaa kuvia! Eilen sain kaiken suht järjestykseen, niin että kehtasin ottaa kuvia. Ei siellä vieläkään ihan valmista ole, vähän vielä mietin taulujen ja muiden seinäkoristeiden paikkoja ja sit osa hyllyistä on epäjärjestyksessä, mutta suunta on oikea ja saattepahan käsityksen että missä niitä Pinkkiksiä oikein syntyy :)

Pinja sanoi, että sille tulee aina mieleen joku vaaleanpunainen tehdassali, jossa ylisöpöihin vaaleanpunaisiin univormuihin pukeutuneet ylisöpöt aasialaiset naiset Kyary Pamyu Pamyun musiikin tahtiin hymyssäsuin paiskivat töitä ja minä istun omassa huoneessani, samanmoisessa asussa suunnittelupöydän äärellä jonkun uuden luomuksen kimpussa. Oih! No, totuus ei ole ehkä ihan yhtä söpö, mutta jotain sinne päin. Musiikki on ainakin aika usein samaa :)

Ja nyt on ekat uusista kankaista tehdyt pussukatkin valmiit, ja tänään varmaan valmistuu vielä loputkin. Ja paljon silitettäviä merkkejäkin valmiina ja valmistumassa. Laitan niistä varmaan kuvia kohtapuolin Facebookiin, eli kannattaa käydä tykkäämässä niiden, jotka ette vielä tykkää :) Eli tässä syykin sille, miksi kannattaa tykätä jostain FB:ssä, tai siis tietenkin erityisesti Pinkkiksestä. Kun siellä voi nähdä ensimmäisenä jotain sellaista, mitä muut ei tule ehkä koskaan näkemäänkään, kuin ehkä sitten korkeintaan jonkun toisen omistuksessa :) Eli siis aina joskus muistan "päivittää" asioita sinne Pinkkiksen sivuille. Nyt sinne meni muutamia korviksia, laitoin siis jo. Tai tässä samalla kun kirjoitan tätä niin lataan kuvia Flickeriin ja FB:kiin. Ja siks tää kestää, mutta toisaalta, ettehän te voi sitä tietää :)

Voi rähmä! Meni Flickerin puolella niin pitkään, että nyt on parasta kiiruhtaa ennen kuin akku loppuu!
















 Ihan epäjärjestyksessä kaikki kuvat, mutta niin on itse bloggaajakin :) Kuva matosta on vinksinvonksin, joten sitä ei nyt sitten tullut :(


Ja nyt ompelemaan!


xoxo,



2 kommenttia:

  1. Sun ompelunurkkaus oli niin söpönen, että pitkään mietin onko se nukkekodista vai "oikeasta elämästä". :)

    Aiempaan bloggaukseen vielä, että kyllä sä varmasti voit sinne yliopistoon päästä. Tuuriahan se aina vaati, ja paljon lukemista, ja uskoakin varmaan, mutta ei ole mahdotonta sinulle. Uskallan näin sanoa, kun olet sinut 7-vuotiaasta tuntenut. :)

    Mirri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirri!! Sain tosta vähän lisää itseluottamusta, joka on ollut pikkasen kateissa viime aikoina! Ja sekin kun sanoit, että meistä voi tulla kurssikavereita tuntu hyvältä, että ainakin joku uskois siihen, että voin sinne kouluun päästä :)

      Ylihuomenna nähdään!

      Poista