maanantai 25. heinäkuuta 2011

Huisin tuottelias Raisa

Mulla on nyt sit niinku eka virallinen lomapäivä pulkassa. Olen venynyt ihan loistosuorituksiin. Olen oikeesti taas niin itsetyytyväinen :)

 Perjantaina lapset tuli kotiin :) Ihanaa rutistella niitä pitkästä aikaa. Ompelin paljon. Illalla sitten korkkasin pullon, spesiaalipullon, joita aina raahaan Tukholman reissuilta.

Osaan itse aukaista pulloni, katsokaa vaikka
glunk glunk
Hapokasta

Hyvää oli :) Käytiin myös kalliissa Nepalilaisessa ravintolassa. Hyvää oli.

Lauantain omistin kokonaan työlle. Ompelin ihan sikana, keskeytin ainoastaan syödäkseni ja sitten kirjaan liittyvien asioiden takia (piti saada ahdistus pois, se lähti sillä, että muokkasin ruokalistaa tiistain kuvauksiin, tein kauppalistan ja hoidin ostokset. Mutta muuten ompelin oikeesti ihan super paljon. Sain paljon valmiiksi asti.

Sunnuntain pyhitin sitten kaikelle hauskalle. Eli jälleen ompelin :) Mutta ensiks ihan vähän aikaa vaan töitä ja sitten nukenvaatteita :)

All (but shorts) handmade by me :)
Kaikki muut paitsi Vickyn shortsit on meikäläisen käsialaa. Toi hieno kelta-ruskea mekko on tehty Daisyn mekon kaavalla, sopii just loistavasti Blythelle :)

Käytiin myös Pinjan kanssa elokuvissa katsomassa Kung Fu Panda 2, se oli hauska. Lassi oli nähnyt sen jo kaverinsa kanssa, joten se ei tullut mukaan.

Jatkoin sitte vähän ompelua ja laitoin jälleen nukkekotia. Mimin kph:sta tuli aivan ihana!
Mimi's bathroom, pretty much done

_MG_9057
Pinja vaihteli tytöille vaatteita ja teki erilaisia ...mikskä näitä sanotaan...siis niinku sellasia kohtauksia, scenes
_MG_9100

Tässä yks vanhempi kuva, jonka sain viikonloppuna :)
111806_0069_low

Ja sitte tän päivän juttuihin. Mulla piti olla kampaaja klo 8 Kalliossa, ja sen jälkeen Ekoloa, Silvopleetä ja Viivoania ennen Blythe -jumalattaren tapaaminen :). Mutta joskus myöhään illalla kun tajusin laittaa puhelimeni päälle (mulla on aina puhelimesta akku loppu, tai se on jäänyt jostain syystä äänettömälle tms.) oli siellä viesti, että kampaajatterini on sairastunut ja aikani peruttu! Voi hemmetin kuustoista! Arvatkaa onko mulla ihan super hyvin sommiteltu aikataulu tälle viikolle, joka ei todellakaan jousta tälläsissa asioissa. Ja mun tyvikasvu on ihan kamala! Pahus soikoon!

No, heräsin joka tapauksessa super aikasin, niin aikasin, et olisin kerinnyt kampaajalle kasiks :) Mut aloinkin laittaa ruokaa. Mun jalat on ihan pyörryksissä koko päiväisestä seisomisesta. Tässä kaikki mitä tein.
funny bread kind of thing

Xmas thing

Nettle-Basil pesto

Halloween stuff

Kunkku, seitan thing for xmas

Roasted Veggies

potato gratin

I don't remember the name for this Pannukakku

Salmiakki cupcakes

Nyt mulla on kaikki hiton vanhuuslihakset kipeenä. Siis ei mistään kovasta käytöstä, vaan vääristä asennoista ja vanhuudesta. Tosi kivaa. Ainii, noiden jälkeen ompelin vielä vähän :)

Mut hei, mun täytyis nyt mennä nukkumaan. Huomenna on vielä melko lailla ruoanlaittoa, kuvaukset, yhden käsityöpaketin vieminen Jäkeen, Gunnarin synttärit, ja tomaattien haku äipältä.

Tosi kurja se Norjan juttu. Mutta telkkarittomuus suojaa aika hyvin tollasilta. Ja kesäloma. Netistä kun lukee, niin asiat ei silleen iske niin voimalla. 

Yks neronleimaus vielä. Perjantaina keksin, kun alko taas ihan pikkiriikkisen ahdistaa se, et loma on alkanut jo lähenee loppua (siis koko ajanhan se sitä tekee) ja ajattelin, et kuinka hirveetä vauhtia se menee, siis silleen niinku valoa nopeammin (toki sillä on ihan hillitön matkakin, mut silti se nopeus ahdistaa) mut sit keksin, et aina kun se meinaa iskeä, alankin ajattelemaan etanaa. Mun loma on kestää yhtä pitkään kuin etanalta kestää mennä A:sta Ö:hön. Ja se oikeesti vasta tänään lähti matkaan. Ja kun miettiin mitä kaikkee mä olen nyt jo saanut aikaseks, niin ei mulla ole mitään hätää :)

Moikka.

<3 Raisa


j.k yks juttu vielä! Löysin yhdestä kaupasta iavan ihania kankaita, joita sitten tilasinkin! Ne on just omiaan sinne Traconiin. Ai nii! Ilmottauduin tänään Ofeliaan Tampereella 11.9, toivottavasti ne ottaa mukaan!




2 kommenttia:

  1. Tapasitko sen Blythe-jumalattaren? Ja otitko kuvia? Ja oliko Bambi Lolan isosisko, vai Mimi? :-) Tosi herkkuja ne pähkinäruudut! Muistin sen rasian kun Myrsky äsken herätti...nam! Muita en oo viel maistanut.

    Mirri

    VastaaPoista
  2. Mirri, tavataan tänään, ihan kohta! :)
    Mimi on Lolan isosisko, mutta Lola asuu Mimillä, joka taas on Bambin paras kaveri. Mimi veti herneet nenäänsä siitä kun Lola muutti Tokioon ja otti tatuointeja ja muutenkin muutti tyylinsä :)
    Kiva, että tykkäsit Joulun Parhaista Paloista :)
    Oli kivaa nähdä piiiiitkästä aikaan!

    <3 R

    VastaaPoista