lauantai 13. elokuuta 2011

Piupau.

Jaiks. Vielä 8 min ja yks huuto päättyy. Ei kyllä huutonetissä vaan jossain muualla. Jännitää niin, että meinaa puklu tulla. Ei pitäis ostella, kun ei silleen olis varaa, mutta kun ajattelen sen niin päin, että tekisinkö xx määrän töitä rakkaassa työpaikassani huutoni kohteen saadakseni - totta hitossa tekisin! Mut yhdestä pienestä jo uloshuudettiin, mutta en mä siitä niin kauheesti välittänyt. Ja toisaalta, siinä on kyllä vielä aikaa jäljellä...Mutta ei. En mä niitä pieniä kerää.

On mulla muutakin kun taas näitä muovin perään kuolauksiani. Tein ihan älyttömän hyvää ruokaa. Haluatteko kuulla? Japanilaistyylistä riisiä (Kaliforniasta, niin en voinut sanoa japanilaista. Siis sellaista puuroutuvaa) Joku v***u yrittää uloshuutaa mua ihan viime minuuteilla. 2 minuuttia enää. Mulla edelleen korkein huuto. friteerattua tofua ja ihan älyttömän maukasta kastiketta ripsittynä siihen päälle. 40 sekuntia!
Oli hyvää. ekaks seurasin reseptiä, mutta sitte totesin ettei maku ihan riitä ja kehitin oman. WOHOOOO!! Mä voitin! Joo, ihan överiks mennyt tää nukketouhu. So what. Mä teen kolmea työtä, kyllä silloin saa vähän hölmöilläkki :)

Joo, ruoka oli siis tosi hyvää. Mulla on taas melkonen japanikuume. Ongelma on siinä, kun mä en oikein tuppaa kestämään halujani. Niinku siis, et jos mä jotain haluun, niin mä en osaa nauttia siitä haluamisesta ja kaipuusta ilman, että mä kans saan haluamani. Enkä mä hitto soikoon voi lähteä japaniin. Kun pitää säästää, että ens vuonna voitais kaikki mennä Jenkkeihin sukuloimaan.

Huomenna on se Blythe tapaaminen! Jee. Vaikka ihan pieni kauhistus alkaa nostamaan päätään...peruin sitte osallistumiseni Animalian viikonloppuun...Chrisillä on silloin synttärit. Enkä mä pysty menemään, kun on niin paljon vieraita ihmisiä. Se siitä sitte. Tosi hienoo.

Torstaina oli skräppi-ilta. Oli kivaa, ihania ystäviä ja sain kilpailutyöni aloitettua. Ja sit tapahtu jotain. Kun olin tulossa kotiin. Se hiton musta pilvi tuli jostain ja vei kaiken innostuksen :( Oli ihan paska olo. Ja ihan oikeesti, täysin ilman mitään syytä. Ainoo mitä keksin, oli se kun menin leikkaamaan pöytäliinaa siellä skräppi-illassa enkä usko, että vetäjä oli kauheen ilonen siitä. Mut ei tollasesta pitäis niin kovasti harmistua. Sitte kotona luin s.postista, että Traconia varten vuokraamani asu ei olekkaan mahdollinen ja näin ollen mulla ei ole naamiaisasua sinne :( Mutta ei sekään syynä ollut. No, aamulla kaikki oli taas paljon paremmin :)

Onko kellään sellaisella, ketä tunnen ja kuka tuntee mut ja luottaa minuun :) lainata sellasta pientä lolita tyylistä mustaa silinterihattua. Tiiättekö niitä pieniä mitä pidetään silleen vinossa. Niitä, mitkä on superihania? Tai tietäiskö joku mistä sellasen vois suht edukkaasti ostaa? Mä ehkä olen keksinyt korvikkeen asulleni, mutta toi hattu olis ehdoton.

Olen ommellut kuumeisesti! Nämä
_MG_9494 ja 20 hedelmäpussia Ekoloon. Tossa on yli 100 Pinkkis pussukkaa tulossa, lisäksi laitoin alulle vielä parisenkymmentä meikkipussia, kun totesin, ettei niitä ole juuri yhtään. On ainakin asiakkailla sitten mistä valita. Yritän myös saada tehtyä vaatteita nukeille, koska uskoisin, että jos jossain niin Traconissa olis nukkeihmisiä. Vaikken oikeesti usko niitä saavani myytyä, kunhan saan tekosyyn ottaa tytöt mukaan :)

Siitä kilpailutyöstä vielä...multa on tulossa aika onneton yritelmä. Jotenkin mun kuvat on ihan surkeita, enkä siten saa siitä portfoliosta kovin kummoista. Mutta haluan tehdä sen jokatapauksessa. Mutta kerrankin on niin, etten elättele kovin kummoisia toiveita kisassa pärjäämisessä.

Viimeks kun kirjotin tänne otin kaksi selän lihaksia rentouttavaa lääkettä, jotka saattavat väsyttää. Siinä kohtaa kun ne lääkkeet alko kolisee menin yhden ihanan ihmisen blogiin, tms. ja jätin jotain ihan tyhjänpäiväsiä kommentteja. En edes muista mitä kirjotin, mutta älyän kyllä olla vähän häpeissäni. Mutta ainakin mulla oli hyvä syy :)

Olen tehnyt myös paljon koruja, täällä Pinkkis Uutuudet kansiossa on melkeinpä kaikki. Kaikki on myynnissä, paitsi ne mitkä olen jo myynyt :) Tulipa vahingossa pitkä linkki.

koruja tehdessä tein jotain muutakin. Mulla on ihan kamala tapa tehdä yhtä asiaa ja sitten ihan kesken kaiken siirtyä seuraavaa ja sit taas seuraavaan. JA ehkä lopulta palata alkuperäiseen...mestari olen välttelemään sellaisia asioita, joita oikeasti tarttis tehdä. Niin, siis tein tämän :)

_MG_9497
Koira ja katselulaatikko kirppikseltä, pallerot ja kokolattiamatto askartelukaupoista. Taustapaperi tullut blythe mallinukkien mukana.

Mä meen nyt taas ompelemaan. Pakko tehdä töitä, että voin jatkaa kalliita harrastuksiani...

Miumau. Onnittelut nimppari- ja synttärisankareille!

<3 Raisuli


5 kommenttia:

  1. No apua, mää oon menossa sinne animalian viikonloppuun ja nyt mua alkaa oikein totisesti jännittää! Ehkä minäkään en sittenkään uskalla sinne :D

    VastaaPoista
  2. Kuopion Käherrystarvikkeessa ainakin oli juskus sellaisia pieniä silinterihattuja. Joskus olen Glitterissäkin nähnyt. Löytäisitköhän jostain vastaavasta liikkeestä...? :)

    Ps. Olen samanlainen, että teen monta asiaa yhtä aikaa eikä aina ihan onnistu. Multi fail :D

    VastaaPoista
  3. Millamaari, ihan varmasti menet! Menet vielä munkin puolesta ja pidät tuplasti hauskaa! Kerrot sitte blogissas kaiken. Etkä siellä kerro kellekkään, etten uskaltanut tulla kun pelkäsin niitä (tai siis teitä, kun säkin kerta olet menossa...niin, mä siis pelkään sua :D)
    JMK, täytyypä käydä kattomassa, huomenna olenkin keskustaanpäin menossa, vois sillon käydä vaikka just Glitterissä, mä luulisin joskus sellasen nähneeni.Kiitos!

    <3 R

    VastaaPoista
  4. Eiiii mie en Raisa kestä! Tekee mieli kuolata ja nuolla näyttöä ko noita kuvia kattelee. Haluun kaiken! Ainaskin miljoona poni- ja pikkukakkuspussukkaa ja söpöjä pinnejä ja kaik. Ja eikä, tuol tais vilahtaa joku ompelu-teemainen pikkukukkaro kans. En nytkään tiijä mitä kaikkee noihin omistamiini pussukoihin laittasin mut pakko saada lisää <3
    Otatko paljon tavaraa Traconiin mukaan? Voisin ehkä ostaa siulta sillon. Tai jos en malta oottaa ni laitan tilaukseen jo heti kohta :D

    Mie tulin kauheen onnelliseks noista kuvista ja siusta ja siun blogista ylipäätään. Nyt jaksan tiskatakin vaik pitäs olla jo nukkumassa.. mut ei oo aikasemmin huvittanu ja aamul pitää kiiruhtaa junaan. Kiitos tästä!

    VastaaPoista
  5. :D Kiitos Maimi ihanasta palautteesta! Kyllä, Traconiin tulee kaikki mukaan, mitä valmiiksi ennätän saamaan! Suosittelen ostamaan vasta sieltä (myyjäisissä on aina vähän edukkaampaakin!). Olen tulossa myös Ofeliaan, muistaakseni se on viikon päästä Traconista, jos se tuntuu enemmän sun paikalta. Niin, ja kun olet tekemässä mulle hienon meikin, niin jos ei raha kelpaa, niin saat sitten Pinkkiksiä palkkioksi.

    Mulla on itellä kans tota ongelmaa, et ei enää tiedä mitä kaikkiea niihin pussukoihinsa laittais, kun niitä on kerääntynyt. Mut jos ei muuta keksi, niin sitte voi ostaa isomman pussukan ja kerätä sinne pienempiä pussukoita.
    Mä lähden nyt stressaamaan mun tapaamista :)
    <3 Raisa

    VastaaPoista