keskiviikko 7. heinäkuuta 2010



Originally uploaded by Pinkkisfun
Lisää vielä eiliseen ruokafiilistelyyn - eilisen kauppareissun saalis :) Lisäksi ostin Stockalta todella kauniin kulhon Chrisille ja varasin itselleni vielä kauniimman. Nopeasti yritin ohittaa astiaosaston, mutta se oli ihan mahdotonta. Ne siat piti siellä jotain alennusmyyntejä! Mokomat!

En muista puhuinko hassusta lehdestä jonka ostin, mutta kuitenkin ostin maanantaina lehden, josta aion kokeilla paria reseptiä. Toinen on kukkakaalikeitto (nam!), joka kuuluis kyllä tarjota pizzan kanssa, mut arvaa vaan tarjoonko! Ja huomiselle on mietteissä kaalisalaatti (vitsi, löysin halpismerkiltä vegaanista kevytmajoneesia!!) , nopea perunasalaatti ja valmiit kasvispihvit.

Chris oli laittanut pöytiä paikoilleen Tehtaalla, mutta kaikki tavarat on tietty hujan hajan. Ajattelin vähän taas karsia sitä krääsän määrää... ja ompelupöydän haluan pinnoittaa uudestaan.

Tässä sotkua: Picture 738Picture 737Picture 736Picture 735

Kova homma! Eilen vielä tuli megalähetys miniatyyrejä! Ei malttais nyt oikein mitään järkkäillä! Yks tilauskin on, tai siis toinen, kun en vieläkään ole saanut lompakkoa tehtyä. Aloittanut kylläkin.

Moips!

♥ R

1 kommentti: