maanantai 5. heinäkuuta 2010

Uus t-paita, hieno kirppis vkl ja koiruuksia

Tässä toinen t-paidoistani - eikö olekkin hieno!!! Tykkään siitä ihan täysillä. Se on kuin minulle tehty. Harmi vaan kun kantajansa on niin pöhlän näköinen. Näitä paitoja on 8 koko maailmassa! Ostin omani Shanalogic -nettikaupasta. Ostelen sieltä aina välillä jotain, kun niillä on niin paljon kaikkea kivaa ja sellasta ei-massa -kamaa. Mä kun en kauheasti jaksa tuunailla vaatteita omannäköisiksi, niin silloin niiden tulee olla valmiiksi minun näköisiä. :)

Lauantaina söin kuin sika. Ihan holtittomaksi en heittäytynyt, mutta kyllä oli illalla ähky olo. Meillä oli "vieraita" Norjasta ja tehtiin vähän tuhdimpaa ruokaa ja jotenkin se sitten vaan valu siihen syöpöttelyyn. Mutta se on ihan ok. Eilen käytiin jälleen Nepalilaisessa, mutta olin varautunut siihen syömällä päivällä tosi vähän. Paino on nyt alhaisempi kuin koskaan kolmekymmentä täytettyäni - Jee!! :)
Uusinta herkkua on mehukeitto ja soijajogurtti leseillä. Tosi hyvää! Olen melko lähellä alkuperäistä tavoitettani. Voisin sanoa, että pari kiloa siihen vielä lisää, niin hyvä on!

Lauantaina siivosin reippaasti. Tuli tosi hyvä mieli. Yläkertaan asti en päässyt (askarteluhuone on AINA ihan kaoottinen!) kun piti alkaa syömään ja sitten olikin aika hakea Katja kyläilemään. Katja osti meille kukkia :) Käytiin sitten yhdessä ostaa koiranruokaa (meillä on tällä hetkellä ihan törkeesti ruokaa koirille - molemmille omat 15 kg säkit, Kenain entisen elämän ruokaa n. 10 kg ja vegeruokaa n. 10 kg. Chris on sitä mieltä, ettei annettais niille pelkästään vegeä, joten korvataan jatkossa osa liharuoasta vegellä) Kenaille. Siinä vieressä on kirppis, toki sielläkin käytiin. Löysin Ponin!! Vielä mun ekan!! Ja jotain muuta pientä. Sitte mentiin kierrättämään metallia ja muuta Kierrätyskeskukseen ja sielläkin oli kirppis! Sieltäkin löyty jotain kivaa pientä.
Kotona tajusin, että tarviin astioita kaikille koiranruoille. Katja oli halukas lähtemään Ikeaan, joten sinne siis! Sieltä löysin hienot laarit ruoille. Yes!

Sitten laitettiin meillä ruokaa, syötiin hyvin. Jälkkäriks oli ostettu jätskiä - söin sitä oikein hyvällä ruokahalulla. Pinjalta ja Chrisiltä närpin sitte lisää. Possu!

Kello olikin sitte jo sen verran, että vein Katjan vanhempiensa luokse keravalle. Vuokrattiin Officen Joulujaksot tai jotain. Nukahdin kesken kaiken.

Sunnuntaina aamupäivällä poljin Hesyn kirppikselle. Löysin sieltä tosi paljon kaikkea: pyykkikorin, vaatteita ja kenkiä lapsille, Japanilaisen koiran, kirjoja ja hauskan sieni -termosmittarin. I ♥ thrift stores!

Picture 727 Picture 726Picture 728

Kenain kanssa on puistoiltu ja molempien kanssa paljon ulkoiltu ja leikitty. Kenain on koira, jolla ei ole luurankoa laisinkaan. Picture 722 ja Risto tykkää pötkötellä Picture 723.

Huomenna lähtee askarteluhuoneesta, eli siis Pinkkis Tehtaasta puuhella huitsin nevadaan! Vihdoinkin! Se vie paljon tilaa eikä sitä voi siirtää mihinkään. Nyt saan ompelukoneen ikkunan viereen ja ison pöydän siirrettyä seinän viereen. Kuvia tulossa takuulla. Tässä muuten nykyinen järjestys: Sewing corner (toi nurkassa oleva "pöytä" lähtee) Picture 013Sewing Corner Where the magic happens!

Voi kun noi on vanhoja ja jotenkin söpösen viattomia kuvia. Emmä tiedä. Paljon on vettä virrannut sillan alta...tai jotain.

Tuli paljon kuvia tähän postaukseen.
Hauskaa maanantaita!

♥Raisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti